View Single Post
Staro 08.02.2013., 15:50   #30294
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor night_rider Pregled postova
To govoriš radi zračnica, guma ili oboje?
Zracnica. Desi ti se snakebite i nema te.

Citiraj:
btw.
kako si inace zadovoljan ghettom? Cujem da je ljudima to dosta velika "tlaka", između ostalog i radi konstantnog pada "tlaka"!
Kod mene nema nekog pada tlaka. Nakon slaganja kada se mlijeko uhvati kroz dan/dva tlak ne pada.

No kada idem na voznje uvijek provjerim tlak. Najmanji mi je problem svratiti na benzinsku i vidjet jel sve ok.

Citiraj:
Ico mi je pričao da se ispred njega na Dotki, nekom junaku u zavoju "izula" guma i da se frajer sašio po podu samo tako..
Si ti imao situacija plesanja i izuvanja zadnje gume?
Nope. Jedini problem sam imao kad sam se zaletio u one stenge kod Dione, al to sam si sam kriv. Sto je najbolje, mlijeko je zakrpalo rupe i uspio sam se cak dovuc do doma

Citiraj:
Na tom djelu ziheraški idem desnom stranom po manjem kamenju!
Ja sam poceo u zadnje vrijeme po lijevoj strani mlatit. Iako je puno gora od desne, laksa je za odvozit uz uvjet da ti se ne desi snakebite

Citiraj:
Zar se ne bi u toj situaciji sasuo ko ckapi i s ghettom?
Ako je žešći i veliki snikebite sumnjam da bi uspio zacepit.. ili se varam?!
Presao sam vec dvaput negdje sa ghettom preko tog kamenjara i nikakvih problema. Drzi odlicno. Prvi put sam vozio na dosta niskim tlakovima i osjetio sam kako je felga 2-3 puta lupila po kamenju. Da sam imao zracnice, razbio bih se sigurno. Ovako sam samo nastavio dalje

Na vanjskim gumama neces dozivjet snakebite, jedino ti se moze podrapat sidewall ili bas po sredini guma na neki ostriji kamen ako nemas srece.
Cuky je offline   Reply With Quote