View Single Post
Staro 08.02.2013., 15:05   #30291
night_rider
Registered User

night_rider's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
Nocni jesi razmisljo sta ce biti ako ti se na spustu izbusi prednja guma zbog te zracnice?
Očito nisam.

Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
a onda ako neces vozit cestu da lepo poderes do kraja stare gume
Stare gume, tj. Specialized Fast Trak su u mint stanju! Ripne se nisu potrošile ni pol milimetra, a gazio sam ih poprilično, em po cesti svakodnevno em po šumi povremeno! Dok ih budem prodavao, navest ću: stanje kao novo 98%. Živa plastika!
Kad opipam njih i NN, kao da pipam silikone i prave sise! Potonje ti utonu u prste!
Očekujem trošenje po cesti na očigled.. Ali zato po šumi ima da drže NN!

Citiraj:
kak nije za tebe, pogledaj tezinu, zato je to za tebe...
Za 1.85 širinu 575g Rocket Ron i nije neka sreća za skidanje grama.

Citiraj:
samo jos da se resis onih teskih kotaca, uzmes barem RM3 ili neke bolje ust
Da, FRM5 imaju oko 1900g, da mi je barem 3.. a tek 1 i 0.. uh!
Jedino mi je super legla crvena boja, (model 2010god.) radi naljepnica na felgama..
A narucivanje naljepnica prek ebaya je triper kombinacija, jer nije to to,, sve su neke skenirane ne kompu i nekvalitetne!
Mozda, ako se bobo911 bude rješavao svojih RM ZERO, ja ih upiknem.
(ali bojim se da ih nece prodat, vec sam ga pitao)

Citiraj:
budes imal lakseg worksa od icota...
Baš smo ih vagali ovaj ponedjeljak kod Danijela u MP. Šiša me za cca. 900g (vagano s mojim starim gumama). Još samo trebam kupiti karbonski volan, lulicu, lakše kotače i skidam ga!
Citiraj:
i fakat mi nije jasno zakaj se nisi protegnul jos tih par eura i uzel latexice kak smo ti ranije rekli...
A hebiga, ocito mi je to promaklo.. Citam sad ne nekom amerČkom forumu da ekipa hvali latex, kao je zilaviji na busenje od gumene tanke zracnice!
Pa priznajem da sam se zayebo. Nije stvar u par €, nego u par desetina grama X2. Npr. MICHELIN LATEX AIRCOMP imaju 132g, a Schwalbe XXlight 95.

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
Ovo je sranje. Zbog tog sam presao na ghetto tubeless
To govoriš radi zračnica, guma ili oboje?

btw.
kako si inace zadovoljan ghettom? Cujem da je ljudima to dosta velika "tlaka", između ostalog i radi konstantnog pada "tlaka"!
Ico mi je pričao da se ispred njega na Dotki, nekom junaku u zavoju "izula" guma i da se frajer sašio po podu samo tako..
Si ti imao situacija plesanja i izuvanja zadnje gume?

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
Doletis sa optimisticnim tlakom na neki malo zesci kamenjar, recimo na onaj gadni na sredini 20-ke, gdje drzim putanju skroz lijevo po najgorem kamenju. meni se recimo snakebite desio na prednjoj na gore spomenutom kamenjaru i sasuo sam se ko ckapi. Prebrzo sam dosao da bi uopce mogao stat, i prebrzo je tlak pao da bi uopce mogao doc do dijela na kojem bi stao.
Na tom djelu ziheraški idem desnom stranom po manjem kamenju!

Zar se ne bi u toj situaciji sasuo ko ckapi i s ghettom?
Ako je žešći i veliki snikebite sumnjam da bi uspio zacepit.. ili se varam?!

Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 08.02.2013. u 15:11.
night_rider je offline   Reply With Quote