Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 28.01.2013., 23:09   #5527
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
I da, imho armor ti je premal, sigurno se zato i mucis. na tom levelu bi ti trebao bit 1.5-2k veci. Imas pasivni skill za armor +25%, mislim da je puno bolje od superstiona
Krivo misliš, pogledaj si po netu kako izgledaju formule pa ćeš skužit zašto, inače što se physical djela od armora tiče taj je posve nebitan mene će malo što ubit sa physicalom jer neće preživjet dovoljno dugo za to...

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Kad ne znate igrat.. Moj barb ide na MP10.. Većinu toga odrade dobro složeni skilovi. Ostalo odradi skorn sa 6% life steela. Ne postoji kombinacija koja me može ubit u Berserku.
Uopće ne razmišljam o eliti ili bossu. Razmišljam kako održavati Berserk i fury.

A vidim da imamo sličnu opremu.
Sad ga pak sraćkaš FYI igram barba od prvog dana od kad je DIII izašao i ak ja neznam igrat onda neznam ko zna, neće ni mene ubit u berserku baš lako al guess what - berserk ne traje vječno a berserkanje pa mahnito trčanje po mapi 2 minute da pobjegnem od elite-a NE smatram ležernim igranjem možeš ti igrat i sa "golim" lvl 60 na mp10 samo kolko dugo i kolko ćeš crknut je pitanje...