hm. ali, jesmo li pobjedili madare? - jesmo. jesmo pobjedili spanjolce - jesmo. jesu francuzi jucer pali - jesu.
balic je kreator igre prvoklasni. slazem se, ima i ogromnu karizmu i autoritet. no da li je prijeko potreban u nasoj igri? ja i dalje cijenim njega kao igaca i kao covjeka jer nikada nije bio bahati peder za kojeg mozes reci da ti se ne svida.
ali je njegovo vrijeme lagano proslo. mogao je igrati jos ovo prvenstvno, ali mislim da nebi nista posebno napravio. kad se hamm dotaknuo cro copa mirka, ja bi ga trebao i dalje obozavati sto ide po batine?

rukomet i opcenito kolektivni sportovi su gro puta drugaciji od sportova gdje ti trebas imati rezultate da bi igrao u vrhu. jebiga, zamisli isto jednog ljubicica kojemu je igra jednostavno pala i nema tu zelje, da konstantno potpisuje da bi igrao protiv prvih 25 tenisaca u svijetu.......... ej........
ako nisi shvatio sto pricam - vrijeme je daleko proslo da se i mirko povuce. no i dalje se bori cisto jer je to entertainment now, neka ljudi vide krvi i plate. ako treba, doveli bi i medvjeda da se bori protiv covjeka, napravili show i zaradili pare..........
ali, isto tako se mora reci da je francuska jednostavno losa. ili da se bolje izrazim, nismo mi toliko toliko dobri (barem ne jucer, jer je tu opet odigrao respect i strah prema francuzima). ne toliko dobri da smo prvaci svemira. vaterpolisti su recimo ono, bili za klasu u svakoj tekmi bolji, jaci, znao si tko ce pobjediti.
danci nece biti niti malo ugodni. iako sam jucer gledao malo tekmu protiv madara, gazili su ih danci da bi bilo vrlo napeto posljednjih par minuta. zavrsilo je +2 danaca, no bilo je +1 i da su izgubili loptu, lako vjerovatno remi. a posto smo mi tukli madare, trebali bi i dance

.
kako god, balic je mogao odigrati, ali rezultat je tu. svaki sportas ima rok trajanja, mozda je goluza smanjio balicu godinu ili dvije, ali nista extra. opet ponavljam, volim i ja balica i svu njegovu ljepotu igre, ali je vrlo upitno koliko bi on fizicki mogao.