View Single Post
Staro 17.01.2013., 20:28   #414
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Ma to nema veze sa vremenom provedenim u igri.
Iskreno više saznam od gledanja pro streamova i turnira, nego u samoj igri.
Danas se AD cijeni ili ako ima escape mehaniku (dakle Ezreal, Caitlyn) ili ako ima bolestan AOE dmg, pa oko AD-a gradiš cijeli team (Koreanci igraju skoro svaki meč Amumu + Miss Fortune + recimo Sona ili Leona).

Također problem je hyper carrya, tj. onih champova koji to postanu sa 6 item buildovima - Caitlyin, Tristana, Kog`Maw, Vayne, jer doslovno mogu odigrat 1 vs. 5 na kraju igre, a opet Tristana i Kog se ne biraju svaki iz svog razloga, tj. problema u mehanici - Kog nema escape, Tristana nemože freezat lane. Jasno mi je da su htjeli zanimljive i onako posebne AD carrye, ali po meni su dosta zenuli, jer su neki (većina njih) jednostavno drek.
Sve jasno. Gledam lagano, učim, i tako. Prvi put sam uopće vidio igre slične lolu i doti prije 3 mjeseca.. I učim još. Guidovi, turniri, igranje daje neke rezultate. Ali ne nakon 3 mjeseca Daje i nakon 3 mjesca, ali ne one predrastične Neznam ko je adc, tko je supp, tko je apc (osim onih osnovnih, tipa ezraez adc, evelynn apc, sona, blitz supp )
Ezrael je za mene nije op, jer ga još neznam igrati To je fora. Eza igrati prije lvl 30 (ko ja, tu i tamo) je dosta teško Ali učim

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Varus se sve više vremena igra.

Jučer me zanimljivo, prvo sam igrao na midu Veigar (ja) vs Ezreal AP (lik ima 1750 ELO), a onda drugu sam igrao ja Ezreal, a lik Varus (2150 elo)...i tu smo iz zajebancije isprobali 3 man bot (blitz, leona, ezreal)...5/0/1 u 8-oj minuti , a on bio 1lv na 3-4 min
Varus je ok champ. Probao ga kada je bio free, ali nije me baš onako povukao da ga odmah kupim

Imam pitanje. Da li je Talon ok champ? Igrao sam protiv njega par mečeva, i full me dojmio. Da li je jako težak i je li dobar? Hvala
Mommistake je offline   Reply With Quote