Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
16.01.2013., 08:50
#
3848
fanATIk
NITKOV
Moj komp
Datum registracije: Oct 2004
1.jedan od šugavijih prikaza rata tj obrane kings landinga a trebala je bit epska bitka sa hrpom brodova i vojske a ne 2 brodica i 40 vojnika,
da ne pricam kako the hund ulazi i izlazi iz dvorca ko iz jebenog konzuma kako mu se prohtije a kao brani utvrdu, a ostatak ekipe se penje po zidu..
2.opsada winterfella za oslobođenje od onog mrkvastog papka a na kraju nikog oko dvorca ni u dvorcu. znaci. lik nemre pajkit onak gro dana jer ga ovi jebu sa opsadom,
a na kraju kad oni odu iz grada tj. njegovi ga sjebu, scena prikaza dvorca, nigdje nikog, nikakve opsade, samo muhe zuje okolo i dimi se koja zapaljena kočija...
3.izdrkavanja oko one plavojke targerijanke da bi u 3 min postala svemocni vladar one rupe bogu iza pijeska.
A čuj, kolko god da se tebi to ne sviđalo, tak je napisano u knjizi.
Ja sam očekivao da će se zmajevi od plave pice uvest u igru puno ranije, al eto, nakon 5 knjiga od kojih je zadnja u dva dijela, ti zmajevi su tek na kraju poletjeli, al još nisu skroz porasli. Prerazvučen mi je cijeli serijal.-->
Citiraj:
Autor
Rebbit
Ja napokon pogledao game of thrones, drugu sezonu do kraja...
i moram priznat da sam duboko razočaran sa zadnje 2 epizode...
hint:
1.jedan od šugavijih prikaza rata tj obrane kings landinga a trebala je bit epska bitka sa hrpom brodova i vojske a ne 2 brodica i 40 vojnika,
da ne pricam kako the hund ulazi i izlazi iz dvorca ko iz jebenog konzuma kako mu se prohtije a kao brani utvrdu, a ostatak ekipe se penje po zidu..
2.opsada winterfella za oslobođenje od onog mrkvastog papka a na kraju nikog oko dvorca ni u dvorcu. znaci. lik nemre pajkit onak gro dana jer ga ovi jebu sa opsadom,
a na kraju kad oni odu iz grada tj. njegovi ga sjebu, scena prikaza dvorca, nigdje nikog, nikakve opsade, samo muhe zuje okolo i dimi se koja zapaljena kočija...
3.izdrkavanja oko one plavojke targerijanke da bi u 3 min postala svemocni vladar one rupe bogu iza pijeska.
A čuj, kolko god da se tebi to ne sviđalo, tak je napisano u knjizi.
Ja sam očekivao da će se zmajevi od plave pice uvest u igru puno ranije, al eto, nakon 5 knjiga od kojih je zadnja u dva dijela, ti zmajevi su tek na kraju poletjeli, al još nisu skroz porasli. Prerazvučen mi je cijeli serijal.
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10
Unique case by fanATIk
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 16.01.2013. u