Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 12.01.2013., 18:12   #5395
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
to ne pitaj ....odvlačim ih do prvog ulaza u tamnicu ili do prvih vratiju za slijedeći level , i onda hop ulet kroz vrata, palim spirit walk okinem soul harvest i pustim međede i bježim nazad kroz vrata . I ponavljam postupak . Treba nekih 2-3 minute za mobove . A ako nemam nigdje blizu vrata za drugi level onda bježim i tučem s nekim skillom koji radi puno manji dmg i jednog po jednog ih hvatam u nadi da će netko pustit health globe ....ili krepam . Ali to radim kod mobova od mp5 pa na dalje. SVe ispod mp5 ide bez ove taktike. Ionako sad igram stalno na mp2 a za njih mi treba uključen spirit walk i par medvjeda i cijeli elite pack krepa.
Uf... puno zajebancije. Jednostavno ne razumijem zasto je proc rate na međedima tako nizak. S druge strane, pogledao sam za Acir Rain i tamo je puno veči i stacka se, tako da ću razmislit da ta dva skilla furam skupa..

A koju runu koristiš na Spirit Walk?

Kaj se tiče patcha, očekivao sam puno više ;p Bilo je genijalnih ideja po forumima, pogotovo oko craftanja i sl, ali nisu gotovo ništa implementirali. Totalno su truli i bez jaja.
picajzlaaa je offline   Reply With Quote