Citiraj:
Autor MAGARAC
Nisam film sam igre.
Mislim da je problematika u kablovima. Meni je tek sa 3cim kablom koji sam probao HDMi, pocelo radit dobro, bez prekida i crnih ekrana. To jos stariji telkac iz 4xxx serije.
|
kod mene nije do kabla bilo jer i stari sammy i novi sammy rade bez greske, a i nije neki srotex kabel vec malo skuplji 1,5m (zbog izrade, nemislim na marketinske trikove da je skupi HDMI bolji).
sa 5007 sam imao problem da ga je komp prestao vidjet kako spada vec samo kao standard VGA u max 1024 rezi i nista nije pomagalo. vjerovatno se softver zablesirao, a hvala bogu njihov firm je IMHO za k.
meni osobno philips vise u kucu nece.
sto se slike tice oba su imala savrsenu sliku osim sto je jedan imao mrtvi pixel

, a oba su imala prilicni bleeding/clouding

(al to nazalost ima i novi sammy

).
za mene je ova tehnologija fail i ja od sad ako i kupim kupujem najeftiniji LCD koji nadem jer u mom slucaju se pokazalo dao ja 4000kn il 8000kn sve je to lutrija jer ispada da bar 50% uredaja na trzistu ima neku manu. bio to firm, clouding/bleeding, mrtvi pixel.....
edit: al cekaj. kak si probavao igre? u onom modu pretvaranja 2d u 3d ili? jer taj mod je i ocekivano za k. koliko sam ja skuzio nemos imat pravi 3d za igre bez onog cuda od nvidia-e il se varam? ma nije ni bitno ionak necu to koristit

.