View Single Post
Staro 07.12.2012., 08:43   #1261
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor PURSUIT Pregled postova
Za tu grafu koju imaš dovoljan ti je i ovaj procesor 516 KN
945 vec mjesecima nema nitko na lageru...ne znam kako se sada taj stvorio opet :S Očito neki povrat i sada opet 1 dostupan u cijeloj HR. Takodjer i 955 ima jos jako jako malo, i to samo oni koji su ih pokupovali i imaju u trgovinama...965 ima jos dosta...

Al opet, i dalje mislim da je novi FM2 740 bolji izbor, i ako se ne misli ocati to je za svakoga, phenom nisu ništa bolji, prednost im je jedino ocanje i tu postaju konkurentni...al to sada opet ista priča,treba hladnjak dobar,treba dobra matica...i na šta dolazimo?! na cifru di mozemo uzeti i5 sa pločom koji popapa to sve...

A da ne pričam o ovim likovima koji tvrde da je FX 6300 odličan procesor...SW koji iskorištave sve jezgre... oš reci da taj SW bude bolje radio sa tim fxom nego sa nekim i5?? ma da...1000kn dati za o jea got 6core!? ma da.... prosli su ti dani kada x6 je bio dobar...RIP 1090t i ekipa

Citiraj:
Autor purger22 Pregled postova
Hvala
Onda križam FX-a.
A pošto je Phenom 955 skuplji od Athlona 740 niti 100kn uzet ću radije njega.
Da li bi Freezer 13 bio dobar za držanje dotičnog Phenoma na 4GHz ili moram investirat u novo hlađenje?
ako vec imas freezera, dosta je za phenoma...a i ako ides na FM2 onda obavezno uzmi 740K

p.s jel imas ti ploču za to? ili planiras kupovati?

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 07.12.2012. u 08:55.
FRipper je offline   Reply With Quote