View Single Post
Staro 19.11.2012., 17:40   #28332
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Eto mene sa sljemena dosta mi bilo ucenja, i bolila me kicma, pa eto otisao gore. Kako smo prije toga ja i mate spominjali strmopeć, kad sam došao do tunela odlučio ja vidjeti što je što.

Došao do pilane i krenuo gore. Donji dio ispod izvora je jako mokar i kliže se na sve strane. Iznad izvora je relativno suho i pedalabilno. eh sad, switchbackovi. na cijelom usponu (do vrha gdje je tabla) sam uspio čak 2 odvozit, i to jedva. morat će mi netko pokazat koje su fore, jer meni jako fali prostora. a i za prvi put bi mi dobro doslo da mogu spustit vilicu
oni gornji switchbackovi, pogotovo onaj izrovani me zanima kako se to vozi

dosao do gore, malo pogledao di šta, i ajmo dolje. nizbrdo sam sve do pilane odvozio u šusu. malo me je scimao onaj izrovani switch, ali prošao sam sve iz prve. tako da nizbrdo nije to neka fama. nisam radio front pivot, ima vremena za to.

došao do dna, zakljucio da sam prebrzo dosao dolje, pa krenuo cestom gore (malo koljena nisu svoja), isao do stajalista 26, skrenuo lijevo, došao na betonski stup žičare i išao dolje desno na 57-55. Blata i lišća ne fali, kliže se jako dobro....

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2

Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 19.11.2012. u 19:35.
Renesis je offline   Reply With Quote