15.11.2012., 20:24
|
|
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor Razer
Napajanje je brutala sviđa mi se  Al neće HCP još u penziju  Inače odlična recenzija, iscrpna i pitko napisana s brigom za detalje. Samo tako nastavi 
|
Hehe, kad se sjetim HCP-a i njegove tišine, dođe mi da zaplačem nad ovim čudom
Citiraj:
Autor Wolverine
Svaka čast, odličan posao 
|
Tnx
Citiraj:
Autor mhadina
Velemajstorski odrađeno, fotke, recenzija, ideja, vic, providnost, komentar, duhovitost, totalno si ga razvalio, a još je i preživjelo
@ Burko: Odmah u uvodu je spomenuta moguća svrha 1500W - quad SLI ili neki dual CPU sustav pa zbroji...npr. četiri GTX690 troše koliko, 1000W + OC cpu i ostalo je tu negdje
Ručni osciloskop sam primjetio u Conradovom "Božićnom" mini-katalogu pod kat.br. 12 24 50-2K po nemaloj cijeni od 1079,99kn , model je HPS140i
10MHz
lp
|
Kod biranja osciloskopa njegov bandwidth nije toliko bitan (u SMPS području) koliko su bitne neke napredne trigger funkcije, te naravno kvaliteta prikaza (izlaz za računalo ili mogućnost eksportiranja grafičkih datoteka).
Uza sve ove funkcije, kojima se inače može ispitati kompletno stanje i ispravnost napajanja, cijena se nemilosrdno penje do te mjere da ovdje korišteni model izgleda poput jeftinog kineza 
|
|
|