View Single Post
Staro 31.10.2012., 09:40   #10462
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Nadalje, sve u životu jest "ocjenjivanje"
Ne bih se potpuno slozio, ali ajmo reci da se donekle slazem. Svatko na neki nacin interno ocjenjuje stvari. Samo, sto ta moja interna ocjena znaci tebi?

Poanta mog ranta protiv ocjena je ova: sto tebi znaci ako sam ja filmu dao 7.0 ocjenu? Sto ti znas o meni i mojim kriterijima po kojima ocjenjujem filmove? I onda Nina da istom filmu 8.5, Burko 6.4, Sa_Stilom 9.8, iz toga ispadne prosjek ~7.9 i kaj tocno tebi ta brojka znaci? Svatko od nas je ocjenjivao film po svojim kriterijima... kriterijima koje samo mi znamo. Sad ekstrapoliraj ovaj primjer na par milijuna IMDB korisnika i situacija je jos gora - sto na kraju znaci ta brojka kraj naslova filma? Nista, osim sto pokazuje koliko je neki film popularan.

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
sta kazete na ovo ? biti ce nesto kao Star Trek garant'

http://screenrant.com/disney-acquire...-release-date/
Za sve fanove SW-a ovo moze biti jedino dobra vijest. Za Disney se moze svasta reci, ali se ne moze reci da su neprofesionalni egomanijaci koji zive u svom svijetu. Disney je McDonalds, sa svim dobrim i losim sto iz toga proizlazi. Dakle, buduci SW filmovi ce biti jestivi hamburgeri, za razliku od Lucasovih splacina od kojih dobijes proljev.
nex je offline   Reply With Quote