Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 16.10.2012., 19:11   #4479
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Napokon cu se moci maknuti iz act3, jedinica mi je oduvijek izgledala najdoradjenija.

Pripremite se za MP10 makljaze u cetvero :-) .
da moš mislit u 4 igrača monsteri 3439% više healtha + 70tak % po igraču....sam izračunaj 4 prosječna(čak i bolja) igrača nemaju šanse..mislim,imaju ,ali su borbe pre duge i puno je popravaka.
a di je još + 370% dmg sa MP10?

IMHO,pošto sam utukao nekih 20h u PTR, meni najbolji omjer loot/težina je do MP5 za izazov, a mp2ili 3 za farming... zasada.
čak mp1 za farmanje dijelove od Infer.Machina

škicni si na tablice malo

https://eu.battle.net/d3/en/blog/6187857/

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ne kužim, sad će biti isti drop rate u sva 4 acta?
da,drop rate je isti na svim actovima. mislim da čak ni MP ne mora biti uključen.

Citiraj:
Autor fler Pregled postova
To svakako

Ali, netko iz Blizzarda je potvrdio da su dropovi kontrolirani - naravno, nije rekao na koji način.
Kad se (RM)AH kao bitan dio igre uzme u obzir, to je (s njihove točke gledišta) sasvim logično i zapravo očekivano, jer da je stvarno skroz random nastao bi opći kaos.

a čuj, nitko ne može niti protvrditi niti pobiti.
čitao sam od officiala da su dropovi "dorađeni" (odnosno %) ,al svaki mač ima dve oštrice,jel...
ili previše ili premalo kontrole nije dobro nikako jer udara i po igračima i po njihovom poslovanju na AH/RMAH...
ako opale po igračima, ljudi odlaze, a s druge strane ,čisto sumnjam da bi sebi "otkidali iz usta"

rađe neki balans (kakti),neg kaos u bilo kojoj situaciji.
osim toga, ona vječna -> diablo je uvjek bio farming,farming...ajd barem od d2 pošteno

problem je što ljudi pomoču AH preskaču x sati farmanja.
jedan od moderatora na forumu je jednom dobro opisao :
recimo da ti treba 10h za upgrade nekog itema , farmaš cca 10tak (20h ) sati i nađeš item...
kupiš preko AH bolestan upgrade ,preskočiš 50-100h farmanja... automatski ti treba barem još toliko da pronađeš sljedeći....
+dodaj ludi RNG i mizerne drop% ...
i eto veselja i plakanja po forumima jer se eto ili nema sve na pladnju ili ne pršte leđenderiji na sve strane ili nema dovoljno golda :/
e nemoš imat i ovce i novce...nešto mora faliti

Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 16.10.2012. u 19:36.
BSA<AK-47> je offline   Reply With Quote