Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 28.09.2012., 15:42   #4159
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Hahahah

to, to te ja pitam. haha koji smijeh, al stvarno meni je igra dobra, ne vidim neki veliki problem u tome što malo rijeđe padaju dobre stvari. jer uglavnom derem minionse i s ovima koje mi padnu dosta dobro, al normalno da bi barem meni za bolji doživljaj bilo bolje da legendary malo češće padaju, i da sama igra ima malo veći sadržaj od pukog craftanja i razmišljanja kad će mi past nešto dobro. tako da mislim da im je ovo ok potez, i bilo bi stvarno realno da se taj drop poboljša jer i oni sami su svijesni da drop mora biti bolji. iako osobno sam mišljenja da im je ovo bila taktika, dakle na početku će stavit loš drop, da se svi navuku na AH i tamo dobro iskupuju isprodaju, i onda će malo povećat šansu za MF iteme. i to je ok, mislim blizardova politika je pohlepna, dosta toga se vrti oko zarade, ali s vremena na vrijeme ipak pokažu zrelost i solidarnost s ljudima koji igraju, dakle nije da ne čuju što igrači žele. čuju kritike, neke prihvate neke odbiju i to je ok po meni. samo neka poduplaju drop, i mislim da većina više neće moć kucat žalopojke ovdje, jer igra ko igra nije razočarala ma koliko se neki to trudili dokazat zato jer im nije pao komplet legendarya. nije ni meni, pa ne kukam po tom pitanju.
praskatonick je offline   Reply With Quote