Citiraj:
Autor tor
Onda vuci paralelu dlaje - zašto mi svi drkamo toliko po kompovima? OC, custom hlađenja, biramo svaku komponentu u 5 dućana, pa sami sastavljamo komp umjesto da kupimo gotovu mašinu koja isto tako radi kad je doneseš iz dućana? Zašto ti u sigu imaš link na vodeno hlađenje kompa? Citiram tebe "jer mi je eto bilo dosadno a i htio sam probati vodeno  " Kužiš ponatu, uz sitnije izmjene detalja?
Ne zauzimam ničiju stranu, no pitanje zašto rotaš mob je potpuno promašeno - zato jer mogu, hoću, znam kako; nastavi niz 
|
Sve stoji, ali mob nemozes kupit u dijelovima kao sto biras za komp i dobijas ga s onim sto ti isporuce. Zasto klokas ? zato jer ti donosi vise fps-a, manje vrijeme potrebno za render itd itd. Zasto vodeno i ostale pizdarije ? da se manje grije i vise potegne. Mobitelu je i dalje jedina namjena zvanje, slanje poruka i u zadnje vrijeme fotkanje. Pa ako je vec hardverski brutalan(nebitno samsung ili iphone , govorim za oba), daj si ond truda i napravi rom koji radi kak spada.Ne kazem nista, rootao sam i JB i ja mobove i nexus s je bio rootan dok ga nisu ukrali

, ali sam se vratio na stock rom jer mi je bio sasvim dovoljan. Zato ponavljam, vise vremena posvetiti razvoju os-a a manje aluminijskim kucistima i 5incnim ekranima.