Citiraj:
Autor ECHO
Ja igram komplet triologiju Stalkera na Wins 7 64bit-a i neki su modovi zbilja za poluditi iritantni glede štekanja i rušenja ali neki rade super naravno igre su kupljene preko steam-a dakle origigi.Eto glede CoP-a i Sigerous moda dobro mi se drži jedino verzija 2.1 i naravno ova prepravljena verzija 2.2 i koja je dobro izbalansirana, evo poslat ću je onima koji su zainteresirani nije problem.
Isto tako ostale modove(Smrter o41,Reloaded,Feru,Pripyatan i dr.) glede Stalkera sam igrao i nisam imao većih poteškoća s tim da obićno i sam promjenim neke postavke pa su i to možda razlozi rušenja jbg. ajd znaj ( toleriram 1-2 rušenja u 4h igre sve ostalo nemam živaca i brišem  ) kad se igra obićno je to 3-5h u komadu 
|
Izgleda da se to događa samo sa modovima koji drastično mjenjaju gameplay, dodaju misije, likove i slično. Možda je i SDK-a, možda nije ipak tako mod-friendly ili ovi mod-makeri ne znaju debuggirati i ispeglati svoj proizvod kako se spada. Ovi texture i graphical modovi rade najnormalnije jer su izmjenjene samo teksture, pa ni nema većih problema. Sigerous nebu nikad postal pravi normalni mod ako nastave tako. neću na njih više ni obraćat pažnju
Citiraj:
ili ako žena gađa "tavom" kad zove a od mene ni glasa ni.
|
to je pravi stalkerski život, hahahaha