View Single Post
Staro 13.09.2012., 01:39   #2167
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
icy...cijene 4s i sgs3 su podjednake u oglsniku za novi model od 32gb, a gs3 je bolji i to dosta
na phoneareni pise da je ip5 dual core jel to nek zajebancija ili sta?
Zanimljivo ti to gledaš. Ak se gledaju 16GB verzije, 4S ide za 2500 kn, S3 za 3500 kn. Ak se gledaju 16GB verzije gledaju se 16GB verzije.
Necu vise spamat temu o tome sta je bolje il ne. Svakom korisniku svoje. Vise me bas briga dal ima quad ili octocore procesor jer je sve postalo isto ako ne laga. To što Androidu treba quadcore da UI ne laga je sve samo ne kompliment. Danasnji bench mobitela je da ga primis u ruke ne znajuci koliko ima jezgara kakvih god brzina i sam prosudis koliko je brz. Mobitel koji je flagship jedne kompanije koji čeka mjesecima za službeno izdanje bloatanog zadnjeg firmwarea i bude odbačen nakon pol godine... Sorry, al nije mi privlačno. Velicina ekrana je također osobni odabir i 6 inča nije nužno bolje od 2.

Ako će iPhone 5 i najbrži Android mobitel otvarat web stranice i appove istom brzinom - jednako su brzi neovisno o tome dal imaju kvantni ili single core procesor. Prema videima petica izgleda ekstremno brza i sve odrađuje bez pauze.

Drop test:
http://www.youtube.com/watch?feature...VuI7nh4#t=513s

Bez razbijanja je prezivio dva pada niz stepenice i par puta u pod. Al kad bi meni pao vjerojatno bi se odmah razbio... Zapravo.... Letio mi je par puta preko cijele sobe i u jednom komadu je. Ovo njihovo sa crtom na ekranu je rijetko.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 13.09.2012. u 01:49.
IcyTexx je offline