View Single Post
Staro 07.09.2012., 20:48   #4003
Rosie-Posie
Registered User

Rosie-Posie's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Vi koji imate problema sa porukama, jeste probali formatirat /cust particiju iz CWM-a? Na CWM 6-ici se lijepo da to sredit jednim klikom, i nakon toga ubacite custom ROM (Fundowsky recimo). Sve te abnormalnosti, fantomske poruke sa čudnih brojeva i slično vam je zbog te particije (99% sam siguran). To je onaj vendor koji ide uz orginalne ROM-ove, a na njemu su ja mislim specifične postavke za određene mobilne operatere.

Bilo bi lijepo kada bi netko na orginal Tele2 ROM-u, rutao svoj mobitel i iskopirao sadržaj te /cust particije pomoću Root Explorera (jedna mapa naziva tele2), onda bi imali i mi svoje domaće postavke. Pa ako ćete radit to za nekog frenda ili poznanika, molio bi vas da probate to napravit i okačite ovdje .

Damn, izgubio sam opet negdje po 2. put ovaj recovery. Ako možeš molim te još jednom samo obnovit link, a onda ću ga za sve vijeke prebacit na svoj DB.

Hvala
jel se može formatirat samo ta /cust particija, da sve ostalo ostane normalno, jer mobitel sad koristi moj dečko pa da ga ne gnjavim previše

a znam ja šta ti misliš, ono kad mi je jednom došlo da sam poslala sms na neki indijski broj, to je definitivno bilo od te /cust particije, al ona je pobrisana i zamijenjena drugom...

ovo sad što se dešava(lo) je drugačiji problem, dakle s nekog broja iz mog imenika mi neke poruke dođu, onda malo malo pa jedna ne dođe. nikad. a kod te osobe uredno piše isporučeno.
još sam tada imala instaliran onaj light flow lite i ledica mi je svijetlila za sms a nigdje sms-a.

ne znam za ove druge ljude jesu uopće instalirali taj vendor fajl... dosta ljudi nije...
Rosie-Posie je offline   Reply With Quote