Citiraj:
Autor New One
Niti jedan se nemože tako voziti!
A te birtaške priče o čipanom autu koji troši 7l na 190kmh su žali bože struje da se mora čitat.
|
Ispravak netočnog navoda. Može, jer sam imao CRX VTEC (iVT), taj nije prešao 7 litara da si mu ne znam šta radio. Doduše, vrlo je lagan, limarija je k'o limenka od Cole, ali nije se kvario a trošio je manje od mog Zippa.
No, potrošnja je širok pojam. Ljudi se hvale kako njihov Passat TDI troši 5,5 litara (naravno, kad ga guše na 1700 RPM), a kad im za 20 K Km rikne turbina onda se čudom čude. Taj motor je napravljen da se vozi, ne da se guši. I onda troši dobru 9-ku, ali neće podnositi davljenje.
Mada je sama tema potrošnje " in the eye of the beholder". Najdraži auto koji sam imao je E30 325i, i najmanje me zanimalo koliko troši. A troši. Jednostavno sam se zaljubio u njegove vozne osobine, u osjećaj koji daje vozaču.
Tehnologija je rekla svoje, potrošnja se smanjila na račun skupljih dijelova, kompliciranijeg popravka i skupljeg vozila. Nedavno sam radio VW T5 2.5 TDI, 5 cilindara rednjak, mrvicu manje od 180 KS, troši oko 10/100, što je za kombi od preko 2 T poprilično malo. Nigdje remena na motoru, razvod zupčanicima, alternator i servo pumpa sa zupčanika preko periflex spojke, ma milina. Osim onome tko plaća dijelove. Dovoljno je reći da su 3 rabljene brizgaljke koštale oko 450 €. Na biodiesel ne smiješ ni pomisliti jer se odmah sve dizne posvađaju.