Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 29.08.2012., 13:41   #3881
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
živim u nadi da će kroz par godina bit dobar kao što je i LOD bio . Ej možda imam kakovo oružje u stashu ako ti treba pa ti dam , ili što god drugo.

Ha ha, ma nije u tome stvar, opremu za igranje imam relativno solidnu; tu i tamo mi padne nešto upotrebljivo, uspio sam riješit Beliala pa uz nešto muke dospio skoro do Azmodana. Ide polako.

Ono što mi nikako nije jasno je drop sistem - imam nekih 300 sati igranja (što nije puno u odnosu na neke, ali debelo više od casual igrača), palo mi je sve skupa valjda 4 legendarna (naravno, smeće) i generalno apsolutno ništa što bi se moglo prodati na RMAH. Probao s MF opremom, nula bodova. Farmam kao kreten, ništa. NIŠTA. Dospio sam do Paragon 10 levela, nikakve razlike osim nešto više zlata.
Mislim, nemam neke iluzije o bogaćenju na aukcijama, ali da za toliko vremena nisam dobio nešto što bi otišlo za, ono, 2 eura .. bezveze.
Igram svakako dok ne umlatim Inferno Diabla, i to je valjda to jer nemam motiva za daljnje gubljenje vremena pošto, izgleda, sve ovisi o faking sreći koje nemam.

/rant off

Nazad na farmanje

fler je offline   Reply With Quote