View Single Post
Staro 26.08.2012., 15:53   #4352
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Slazem se, naravno da se od jednog tako skupog proizvoda ocekuje da bude tip-top u smislu hw-a pa tako i sw-a... Ali vratimo se u realnost, svi znamo da je to prakticki nemoguce (u danasnje vrime), radi kojih razloga - ne znam.. No uvik ima nekih problema - bilo to Hw ili Sw... Zato je meni bitnije da je mob hardverski dobro potkovan, dok se Sw uvik moze minjati i nije uopce neki bauk sa danasjim metodama (koje su jasno napisane i samo triba pratiti korake). Naravno - sve je to vremenski zahtjevno, ali minimalno da se razumimo.. Za primjer, sinoc sam nakon 15-tak dana ponovo flasha novi Rom (JB Quarx 2508). Prije svega, bila mi je tlaka sve to isponova odradjivati, instalirati appse te podesiti iste, tako i sistem itd., ipak sam se odlucija napraviti to... Istina je da sam instalira rom + gappse, nakon toga se logira u google acc i mob je sam skinija sve appse automatski, sistemske postavke su se takodjer vratile kako su bile, wi-fi pristupne tocke takodjer... Na kraju krajeva triba sam samo postaviti neke programe (Apex launcher, alarm, widgetse) no cak i ti programi (kao i vecina danas za droide) imaju backup koji je samo potrebno ucitati i voila! Sve skupa me kostalo nekih 30-tak min...
Za 5k kn se dobije HTC ONE X / S3 koji su u startu bolji od 8k kn iPhona, i tu svaka priča gubi smisao bez obzira na Sense i sve ostalo. Vodim na bugu debatu, ali tamo su samo fanboyevi pa nema smisla.
Baja 001 je offline