View Single Post
Staro 26.08.2012., 15:21   #4351
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
ja se ne slazem Sn4k3.. J. ja to ako se moram na mobu od 5k kuna igrat sa rootom, flashat, isprobat hrpu romova i svaki 2 dan stavljat drugi da bi sve radilo ok.. To jos prolazi kod mladjih ljudi koji imaju dosta slobodnog vremena.. Kada se kupuje takav mob, onda ocekujem da sve radi kako treba, jer kosta milijun kuna i ima svu silnu tehnologiju u sebi.. Zar ne?!...
Slazem se, naravno da se od jednog tako skupog proizvoda ocekuje da bude tip-top u smislu hw-a pa tako i sw-a... Ali vratimo se u realnost, svi znamo da je to prakticki nemoguce (u danasnje vrime), radi kojih razloga - ne znam.. No uvik ima nekih problema - bilo to Hw ili Sw... Zato je meni bitnije da je mob hardverski dobro potkovan, dok se Sw uvik moze minjati i nije uopce neki bauk sa danasjim metodama (koje su jasno napisane i samo triba pratiti korake). Naravno - sve je to vremenski zahtjevno, ali minimalno da se razumimo.. Za primjer, sinoc sam nakon 15-tak dana ponovo flasha novi Rom (JB Quarx 2508). Prije svega, bila mi je tlaka sve to isponova odradjivati, instalirati appse te podesiti iste, tako i sistem itd., ipak sam se odlucija napraviti to... Istina je da sam instalira rom + gappse, nakon toga se logira u google acc i mob je sam skinija sve appse automatski, sistemske postavke su se takodjer vratile kako su bile, wi-fi pristupne tocke takodjer... Na kraju krajeva triba sam samo postaviti neke programe (Apex launcher, alarm, widgetse) no cak i ti programi (kao i vecina danas za droide) imaju backup koji je samo potrebno ucitati i voila! Sve skupa me kostalo nekih 30-tak min...