Neke stvari neznaš pa ulaziš nepotrebno s glupom raspravom.
Na primjer, Samsung ima mnogo uređaja ( ajmo reći S3 ) sa posebnim basebandom na svim svojim regijama.
Može se dogoditi da imaš baseband za britansko tržište pa ovdje na domaćim mrežama nestabilan.
Svaki operater naručuje aparate bilo gdje, može iz Njemačke, Poljske, Španljolske itd. Polovica njih aparata može dobiti prvi OTA a drugi kasnije...
Kad smo već kod toga , HTC slabo i prekasno ažurira putem OTA. Čitava dva mjeseca HoX trebalo da nadogradi na 4.0.4 za razliku od S3.. Sad te pitam, s ovom izjavom što si spomenuo, od verzije 4.0.2 i 4.0.3 su problematični i pucaš iz topa da očekuješ da radi kako spada?? Znači, ne valja HTC
Ja ne navijam za Samsung nego kupujem ono što mi odgovara ( na igre isključujem potpuno ). Bitan mi je kvaliteta izrade, veći LCD , praktičnost i dulja autonomija te na kraju podrška.
Netko bi pomislio da ne volim HTC. Djelomično bi se reklo točno ali ne potpuno, mrzim marketing BeatsAudio, malo lošija podrška garancije i softvera.
Nakon fijaska Apple vs Samsung ( ima još, 20. rujna ) ostali proizvođači LG, Sony, HTC bi trebali početi trgnuti i štancati kako treba.
Custom rom služi da možeš mjenjati ikone za neke kome ne odgovara stock rom. Npr, mnogi su sa HoX prešli na CM10 kao AOKP jer im zgadio spori Sense sučelje.
Što se tiće mlađih, bome ima i starijih.
@Dean
Ahahaha,prvo izlječi. HTC nikada nije bio kvalitetan.