Citiraj:
Autor JoZ@
gaus uopče ne koristim
osim u slučaju da sam kratak sa municijom pa i on posluži
|
ooo Gauss je odlična puškica, pogotovo ako nekoga na daljinu ideš prasnuti. ja ju znam na neke misije uzeti, a Dragunov SVD ostaviti u stešu. Ja inače nejdem u bliske borbe, tako da meni Gauss koristi, pogotovo nakon što prođem sve i vratim se natrag u open zonu
Citiraj:
Autor Clifton
uh, neviđenih dva dana guštanja u početnim dijelovima SoCa. čista uživancija. nekak sam brijao da ću po starom dobrom običaju zajahat neku rusku asault šljucu, Abakan ili Grozu pa kasnije šnjofat za Vintorezom ili VSSom, pa udri... ali majko mila, kakvo guštanje sa TOZ34 bokericom izdaleka... nafilam ju sa 12x76 dartovima i prolazim ko govno kroz gusku sa banditima. za šuljanje, i škrbavi suppresed PB6P9 sa samog početka igre je odličan. uopće me niš drugo trenutno ne zanima.
autoru Complete moda kapa do poda,
|
Ne razumijem, kako možete guštati sa lovačkom puškom uz sva ona automacka oružja

koješta

nego, ja u SoC-u i CS-u uglavnom koristim AK-74 ili Abakan sa protupancirnom municijom za every day use. Za neke delikatnije misije uzmem neku bolju puškicu, dok u CoP-u su te puške malo preblesavo napravili, tako da tamo uglavnom koristim G37.