Prvo da Vas sve pozdravim. Dobio sam nekoliko savjeta da pomoc potrazim ovdje i evo me

.
Mozda se cini previse al na kraju mozda i nece bit tako. Prvo moram napomenit nekoliko iznimno bitnih stvari.
1. Komp. nije za igrice nego za rad - dakle otvoren recimo visual studio, photoshop, i 10-ak tabova u firefoxu , i da sve radi bez problema
2. Monitor od 24 - 27 incha sa TV ulazom
3. Maticna za bar 4 utora za RAM
4. Moraju se moci prikljucit 3 monitora.
5. Kuciste ce bit 90 posto Antec Skeleton koje je oko 1300 kn - ukoliko me ne nagovorite na neko drugo
6. Volio bi da je moguce prikljucit i dobru muzicku recimo(M-AUDIO Fast Track C400)ne ulazi u cijenu od 12 000 kn
7. RAM-a bar 8 GB
8. 2 komada HD-a jedan od 1 TB koji ce sluzit kao valjnjski za Backupe, i jedan od 0,5 TB za u komp. (Ladicu za vanjski HD imam)
9. Ne zaboravit, napajanje, procesor, eventualno dodatna hladenja za procesor ili nesto drugo...
10. Neki dobar mis - zicni za rad ne za igranje (Tastatura nista, treba mi Eng pa cu narucit iz vana)
11. Neka graficka naravno.
Mislim da sam sve bitno nabrojio
Svaka Pomoc bi dobro dosla, dakle moze i otprilike rangovne cijene, koja maticna ili procesor... Pregledao sam skoro sve Bug-ove i PC-chipove od ove godine i totalna mi je zbrka u glavi.
Ako ko ima volje slozit kompletnu konfiguraciju, super, ili dat bilo kakav savjet, sve je dobro doslo. Zahvaljujem svima!!!