Citiraj:
Autor viking.software
huh... nestao market!? nema veze! ;-) naći ćeš ga.
no, pišeš konfuzno - "instalacija počinje odmah i piše da je skinuto"
prvo se skine, pa se onda instalira.
ako se skine sa marketa, onda instalacija počinje odmah i nakon uspješne se ponudi otvaranje a ako je neuspješna instalacija pojavi se obavjest. i nakon toga se ništa ne dešava.
no, ako skidaš "od nekud", onda se to skinuto snima ili na sd karticu ili na internu memoriju tableta, najvjerojatnije u direktorij "download" ili "preuzimanje". pogledaj da li postoji takav direktorij i tamo bi ti trebale biti skinute datoteke "ime-datoteke.apk". ovo ćeš još lakše napraviti ako si instaliraš neki file manager, naprimjer "ES file explorer".
dakle, ako je SKINUTO, ne znači da je i instalirano.
drugo - knjiga u "adobe flash playeru"?? da nije adobe PDF format? ako je flash, onda je to već animacija i nisam siguran da će ju uopće e-reader prepoznati. koja je ekstenzija te tvoje knjige kada ju otvaraš na kompjuteru?
za filmove da, uđeš u player i gledaš, ali nisi li pitala za titlove i kako da ih otvoriš u playeru? treba ti player koji podržava titlove. jednostavno. ako ta opcija postoji u playeru koji je predinstaliran još bolje. ako ne, onda nešto od predloženih.
|
Našla sam market

i igrice sam naučila da skidam
Što se knjiga tiče, malo veća ispravka. Nisam ni pogledala na početku šta je u pitanju, pa sam mislila da je to, ali nije. U pitanju je Adobe Reader i jeste PDF format

izvinjavam se, moja greška
A definitivno ću skinuti jedan od navedenih player-a, samo mi je malo problem net, pošto je ovde veoma slab i koči. Ali do večeras ću to uraditi, pa ću poslati rezultate