Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 09.07.2012., 14:26   #3271
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Uzmi od nekog ili pogledaj kod nekog kako izgledaju eliti na infernu i dal treba taktike ili ne.
Pa šta misliš odakle mi Diablo ako ga nisam kupio?

Ima kolega na tom računu "istog" monka kao i ja, samo s 3x jačim itemima. I što je dobio s tih 200 sati igre više od mene? - Praktično ništa. Istu igru igramo...
Ja radim, karikiram, 1000 dmga a on 3000 na mobu koji je 3x jači od ovog moga. Wow. Upucao je 200 sati više od mene radi čega? Radi većih brojeva u statistici.

Kao što sam rekao, nema tu nikakvog novog sadržaja nakon što ubiješ Diabla. Samo mob ima veći dmg i više hp-a. I nikakva taktika ti ne pomaže da ubiješ tog moba. Skillove i svaka budala zna posložit jednako kao i koristit ih, razlika je samo u itemu.

Da je igra tri puta jeftinija kupio bi ju, ali ne dam tolike pare za najobičniji grinderski hack n slash.
End game je nula. Imaš pristup net-u, možeš i sam vidjeti koliko ljudi je nezadovoljno nakon što se slegnuo početni hype. Čak se i na našem jadnom tržištu već prodaje gomila D3 računa i može ih biti samo sve više. Ja ne znam nikoga tko mi nije rekao "žali Bože eura".

Edit:
A najžalosnije za ovakvu igru je to da: Ne nagrađuje trud. Tj. odlučujući faktor je sreća i RL novac.
Možeš igrati 1000 sati a da se praktično ne pomakneš s mjesta, i onda će te dokrajčit kad vidiš da netko sa 10x manje utrošenih sati dobije bolje iteme nego ti koji si noći i dane u to ulupao...

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 09.07.2012. u 14:38.
  Reply With Quote