View Single Post
Staro 05.07.2012., 20:45   #184
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ponovit ću, ova matura nije zamišljena da sruši 80% ucenika, već da se napravi bilo kakva selekcija učenika.. moj bratić pojma nema matematiku, riješio je oko 40% i dobio 4.. pa ja vas sada pitam gdje to ima? Pa to je kec bez razmišljanja.. da je u moje vrijeme bilo takvo ocjenjivanje vjerovatno bi sada završio medicinu..

Pazi sada ako se neki faks odluci ipak na dodatni prijemni, pa ovi odlični učenici ipak popadaju, tko će onda biti kriv??!

Pa ti učenici koji su pali, nitko drugi, jednostavno

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Nevjerujem te spike, ako netko ide na pripreme i ne riješi B razinu 40/40, jednostavno nije za fakultet, pogotovo neki tehnički (a na većini je matematika ono, glavni dio lol)
/cut

Neznam zašto se neki (ne)vade na pripreme. Pa i te pripreme vrijede odnosno nevrijede ovisno koliko pojedinac misli radit dok je na njima. Znam par frendova koji su bili na pripremama i napijali se svaki dan i normalno da je to bio fail i da su roditelji krivili "loše" pripreme, dok su recimo drugi koji su radili kako im se reklo da rade na pripremama prošli prijemne bez problema.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 05.07.2012. u 20:54.
Pupo je offline   Reply With Quote