Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Autor srkee
evo ti huaweiev recovery
/cut
|
Hvala
Citiraj:
Autor dulesbj
Ovo sa dolphinom se i meni dešava,ja mislim da je do njega,imam osmicu,samo me izbaci van
Probaj koristiti onu stariju skriptu,ne 8.2,nego 8,što je u txt formatu,mislim da šljaka,a za ne ubijanje apova je dobra i ta,bar meni samo za to služi.
|
Može bit. Ma ne treba mi ništa, radi mi i ovako brzo.
Citiraj:
Autor mark11
Dakle koristio sam fundovsky četvorku jer mi se od svih najviše sviđa.Sve sam napravio i podesio po redu,ext i swap patrticiju.U link2sd podesio spremanje na interno.
|
Ne razumijem, kako misliš interno u Link2SD? Link2SD ima sposobnost prebacit fileove na SD karticu i onda ih simbolički polinkat da izgleda kao da su na internoj memoriji. Nikad nisam koristio automatsko prebacivanje na SD karticu, nego uvijek jedan po jedan program, zato što nisu svi programi baš za SD karticu, pogotovo oni koji su memorijski malo teži, a onda rade sporo. Fora je još i u tome jer Link2SD zna prebacivat, ne samu aplikaciju već i njezin dalvik-cache file na SD karticu što je skroz nepoželjno. Druga stvar je što možda imaš i jako sporu karticu. Za aplikacije na SD kartici treba minimalno class 6 kartica ako se ne varam.
Citiraj:
Autor mark11
Sve je dobro šljakalo,skinuo sto-tinjak aplikacija,koje su se spremale na ext particiju,jedino sam imao ponekad problema sa učitavanjem widgeta kad bi se telefon restartao,ali sve u svemu je radilo ok nekoliko dana,a onda odjednom se telefon počeo sam paliti,mislim na to kad bih ga zaključao i ugasio ekran on bi se netom uključio u standby za otkljucavanje ekrana,i to nije sve kad bi se ugasio zbog baterije,onda pri pokretanju,koje bi trajalo 5 min.i više,ali doslovno toliko,nije se uopće moglo pristupiti telefonu.Javljalo bi mi poruku kako je neka (sad ne znam točno koja)android aplikacija neočekivano prestala raditi,pa bi se telefon vratio u standby za ukucavanje pina,i tako cijelo vrijeme,a onda se na kraju sve to srusilo,i launcheri i sve ostalo.Nisam napravio back up aplikacija,tako da sam ostao bez svega,i to me je raspi*dilo,kap koja je prelila čašu pa sam zato onda onako reagirao.
I nije to bio prvi put da me tako zahebe,pa jedno bar 5-6 puta tako.Sad sam napokon odustao od fundowskog 4.0.
|
Widgete nikad na SD karticu, oni moraju bit u internoj memoriji jer njihovim datotekama sistem često pristupa, to je samo jedan primjer. E sad, stotinjak aplikacija je stvarno ogroman broj, može bit i da neka od aplikacija koristi previše resursa, bugovita je. Za takve stvari postoji Watchdog Task Manager kojeg možeš podesit da ti otkriva kad neka aplikacija podivlja (koristi previše procesorskog vremena ili RAM-a). Backup, po meni, puno bolje sredit sa AllBackup nego Titaniumom, jednostavnije je i sve radi (AllBackup ne radi na Cyanogenmodu).
Citiraj:
Autor mark11
Sad sam vratio stock rom 2.3.3 ,telefon je root-an,za sad radi okay.To mi je sad i najbitnije.Okay,priznajem da sam imao veća očekivanja od njega i custom rom-a,ali evo,bit ću skromniji.
Pa evo tutix ili bilo tko drugi ako imate neki savjet ili neko pozitivno iskustvo za neku aplikaciju koja smanjuje potrošnju baterije,da mi baterija traje malo duže,s tim da znate da sam sad na stock rom-u ako to ima neke veze.
|
Više od 5.5h sati upaljenog ekrana (kod mene je to pretežno surfanje na WiFi-ju) nećeš dobit ni sa jednim ROM-om ili kernelom. Ono što možeš produljit je vrijeme u stand by modeu.
|