View Single Post
Staro 07.06.2012., 14:12   #3416
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor mark11 Pregled postova
Tutix,evo da ti kažem kakvih sam problema imao sa fun.4.0,kad već pitaš za detalje.
Znam da sam malo pretjerao sa onim postom,ali jednostavno mi je bilo prekipjelo,a i taj dan mi je bio nekako cijeli na lijevu nogu,što i nije neki razlog za opravdanje.
Dakle koristio sam fundovsky četvorku jer mi se od svih najviše sviđa.Sve sam napravio i podesio po redu,ext i swap patrticiju.U link2sd podesio spremanje na interno.
Sve je dobro šljakalo,skinuo sto-tinjak aplikacija,koje su se spremale na ext particiju,jedino sam imao ponekad problema sa učitavanjem widgeta kad bi se telefon restartao,ali sve u svemu je radilo ok nekoliko dana,a onda odjednom se telefon počeo sam paliti,mislim na to kad bih ga zaključao i ugasio ekran on bi se netom uključio u standby za otkljucavanje ekrana,i to nije sve kad bi se ugasio zbog baterije,onda pri pokretanju,koje bi trajalo 5 min.i više,ali doslovno toliko,nije se uopće moglo pristupiti telefonu.Javljalo bi mi poruku kako je neka (sad ne znam točno koja)android aplikacija neočekivano prestala raditi,pa bi se telefon vratio u standby za ukucavanje pina,i tako cijelo vrijeme,a onda se na kraju sve to srusilo,i launcheri i sve ostalo.Nisam napravio back up aplikacija,tako da sam ostao bez svega,i to me je raspi*dilo,kap koja je prelila čašu pa sam zato onda onako reagirao.
I nije to bio prvi put da me tako zahebe,pa jedno bar 5-6 puta tako.Sad sam napokon odustao od fundowskog 4.0.
Vjerovatno nešto nije u redu sa tim rom-om,(bez uvrede developeru).
Zašto sam htio samo taj rom,pa zato jer mi se cinio kao najbolji i kao da ima gotovo sve što ti treba,ext,swap,flash,5mpg cam,oc,...
Možda je problem bio u custom rom-u.Mislio sam da ću sa custom rom-om imati bolji telefon.
Sad sam vratio stock rom 2.3.3 ,telefon je root-an,za sad radi okay.To mi je sad i najbitnije.Okay,priznajem da sam imao veća očekivanja od njega i custom rom-a,ali evo,bit ću skromniji.
Pa evo tutix ili bilo tko drugi ako imate neki savjet ili neko pozitivno iskustvo za neku aplikaciju koja smanjuje potrošnju baterije,da mi baterija traje malo duže,s tim da znate da sam sad na stock rom-u ako to ima neke veze.
p.s.
ispravit ću neke stvari što sam rekao dva posta prije.

Mobitel je dobar za te novce, i reko sam ti neshvati moj prijasnji post ko napadanje nit ista osobno, drago mi je da ti sad radi, Ja sam svoj prvi Huawei dva put u 1min iz sve snage razbio od zid jer mi je digo zivce na 800... mogu rec da je mob poprilično cvrst, prvi put od udarca samo sipala baterija ekranu nista radio, al sam ga svjesno isao zatuc do kraja haha... sory za malo oftopic