Citiraj:
Autor Visage
Sto je po tebi tocno u zastoju 'razvoja' ostetilo korisnike? Doista ne vidim sto bi htio (za sada) vise imati od super stabilnog 2.9.3.148? Radi bez problema 32/64 i nema mi sanse biti nasljedjen od icega jos dugo vremena.
|
U večini slučajeva je loše za korisnike no pošto se radi o media playeru to i nema neke veze u ovom trenutku no osječaj da software koji koristiš više nema nikakvu podršku za razvoj i to u multimediji u kojoj stalno dolazi do poboljšanja i dizanja standarda me malo odbijao. Evo upravo si i sam spomenuo nešto novo, kako bi frame-stepping dobio player koji više nije u razvoju?
Citiraj:
Autor Visage
Konstatiras tek defaultnu razliku postavki izmedju nekolicine playera, u razlicitim postavkama. Barem KVM nudi bateriju podesavanja po zelji korisnika. Druga stvar, KVM + CoreAVC, kod mene daje perfektne rezultate.
|
Pa da, govorim o default postavkama i isključivo internim codecima. Vjerujem da bi i MPC-HC s CoreAVC-om davao identične rezultate, uostalom i KMP, i VLC, a pogotovo MPC-HC daju toliko opcija u podešenjima da se kvaliteta na kraju više pretvara u subjektivni dojam. Ja trenutno furam MPC-HC+madVR+LAV što je po "stručnjacima" trenutno najjači setup, ne znam jel se u novom KMP-u može nešto takvog složit, a vjerojatno može no nije mi se dalo isprobavat kad već imam najbolje što se trenutno nudi.