Citiraj:
Autor rak21
...da ne quotam dug tekst...
|
znam da se jailbrejkanjem dobivaju neke od tih mogućnosti... ali moraš razumjet da otprilike 1% korisnika iphone-a zna jailbrejkati taj mob... možda ti izgleda mali postotak ali ja sam siguran da je tako
moja poanta je da iphone ima prevelika ograničenja... stock iphone, dakle ne jailbrejkan, je prejednostavan, ili kako ja volim reć ''za žene'' ... zvuči šovinistički ali stvarno ga žene vole baš zato kaj nemreš niš sjebat prčkajući... a meni to i je poanta mobitela da pri dan kad ga dobijem sve odmah isprobam
mislim da je kod iphonea velik problem što to uopće nije mobitel, zapravo je najmanje od svega napravljen za razgovore i iphone ti dođe više kao ručni Mac... a to je, znamo svi, žalosno loša verzija računala... mislim da je iphone prema ostalim mobitelima kao Mac prema PC-u
i da, zaboravio sam u one razloge dodati dvije stvari... prvo je baterija koju ne možeš zamjenit a drugo, na 3GS (ko to ima nek pogleda) nigdje ne možeš saznat da je to 3GS model, to apsolutno nigdje na njemu ne piše, znači, ako se javljaš na oglas i nađeš se s nekim u gradu, ako stvarno dobro ne poznaš seriju iphonea, može ti glatko uvalit stariji model jer ti nigdje ne piše koji je model
ponavljam, nisam mrzitelj iphone-a i poštujem sve vlasnike istoga ali realno, visoka cijena ne opravdava kvalitetu nimalo