Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 29.05.2012., 04:17   #2158
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ne moze se udarat samo po jednom, jer postanu imuni. Zdravlje im se regenerira a beserk nije dovoljan ni za 1/3 njihovog zdravlja(jednog). Za to prec treba udarat dobrih 20minuta ak ne i vise i jos imat puno skilla i dobar setup sa brzm regeneracijom heltha. Igram to skoro od pocetka i stomp/besrek se osnovne fore ali za hell treba malo vise od toga.
Nema veze, pridruzio sam se ekipi i uopce ih nije bilo i povuko sam skroz do kraja igre. Krenuo infreno a tamo beserk ne moze ubit ni jednog najobicnijeg jadnika sa 500+ dps swordom jer uzvrati dovoljno da me ozbiljno ugrozi. Definitvno inf nije za braba jer je bliski kontakt preopasan..
Brijem da cu sad lagano pocet gubit interes jer nema toliko vremena da se sa svakim sonjom moram natezat pol sata.
ma potres je zakon, tako sam umlatio sve Elite koje nisam mogao direktno polupat, a nije ih bilo puno, ja sam isto krenio od prvog dana s barbarom, sve solo presao, sad stojim na Diablu - Hell, nekontam kako da ga ubijem, digo sam healt na 44000, armor na 4000, dmg na 15000 (cak kupio novi mac na AH, prvi, platio 1.2M al ne pomaze) i svaki put me Diablo dobije, nestignem mu pobjeci da se oporavim, nesmijem mu dati da me uhvati u one zamke, kaveze sto baca, odma mi skine 80%) bocica sam potrosio za regeneraciju skoro sve, ostao na 9 komada samo, probao sam sve moguce i nemoguce kombinacije skilova,al nece pa nece, al idem prespavat pa danas ponovo, precicu ja njega solo, valjda
JozicA je offline   Reply With Quote