Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 25.05.2012., 16:58   #2080
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Jao jao jao...kad moram zid teksta pisat opet
Al ajd pravda mora bit zadovoljena rece Tyrael.
*duboki uzdah*

Znate ono kad se netko drzi svojih uvjerenja,sistema vjerovanja,ophodenja ma koliko arhaicni bili i naizgled apsurdni.
Pa onda jos duboko u sebi znaju da je tako pa to maskiraju terminima old skuul,tradicija,obiteljsko naslijeđe i sta ja znam cim vec...
Prije su bila bolja vremena...jelda....ofc....

Cinjenica je da je d3 'napravljen' oko ah.Promjenjen je loot sistem,gold itd...
Ah je jednostavno dio igre.Dosta velik dio da jos nadodam.
A u biti je 'human vendor'.S prednosti da mos trazit tocno sto ti treba.

I tako ja mogu kupit od cike trgovca za 4k item koji je marginalno bolji od moga ili za 4 k u ah kupit sasvim lijep item za lvlanje.
Jedan je ai koji prodaje random shit a drugi doslovno covjek koji prodaje item koji je nabavio.

Ali kolko sam shvatio u dropovima je stvar...aha
Mora dropat u tom je stos.E pa sretno vam bilo s wandovima s strengthom
itd.Isto tako sretno vam bilo farmanje bossova...oh wait i to su promjenili.
A bas su vrazji taj blizzard.

Nego vidim ja najveci 'problem' tih anti-ahovaca je sto im je taj ah tolki trn u oku(eto pogledam malo i diablo forume).Znaci nije samo da oni ne kupuju na ah nego sto itko uopce to radi, sto ah uopce postoji.Jel naravno oni znaju najbolje i njihovo misljenje i preferani nacin igranja je TO.

Nista posebno,cista ljudska priroda.
Garantirano vam i smeta kad neki igraju u coopu pa jedan dobije item za drugoga pa mu ga trejda.Jer ga ON nije 'zaradio'.

E pa draga gospodo i dame(ak uopce ima) taj gold treba zaradit,nafarmat ak cete.I ako ce se kupit neki zuti inferno item od nekih milju+ golda,treba to nakupit. Sto se opet izjednacava s 'boss runovima' samo u ovom slucaju znas da ces nakon izvjesnog vremena dobit to i to.

Isto tako ako meni dropa neki bijesni wiz item a ja barb naravno di bi ja to prodao za gold i onda za taj gold uzeo neki barb item koji mi treba.Ma svetogrđe!!!
A kad smo vec kod toga a jel vi anti-ahovci prodajete svoje iteme na ah?Hm?
Ako da, sta nije to malo licemjerno?Hm?Kao taj gold sto se dobije je bolji nego merchantovih 200-1000??Odjednom je ah dobar ha?Zanimljivo...

A kratko za novcani ah ko voli nek izvoli.Covjek moze svoje pare trosit kak hoce.Sta nebi na nesto u cem uziva.Ja znam da novcani necu koristi jer nit imam para a i to bi mi pokvarilo igru(gold bar moram steci igrajuci).Jedino ak se da prodat sta al to cemo vidjet.

Dakle gospodo...i dame d2 je jos uvijek tu.Uvijek mu se mozete vratit ako vam se od d3 steze srce,kruli u zeludcu,zvoni u usima itd...
Pa ubijajte baala,mefista po 30 puta dnevno i svrsavajte na random dropove do mile volje.Jest da cete bit zakinuti za ~50$ ali znanje se skupo placa.

I ne nisam bllizov fanboy i nemam metzenov poster iznad kreveta.Ima d3 ohoho problema ali ovo je vec podugacak post....
Odoh ja na ah imam neki skart za uvalit.*pocinje uvodna spica iz mućki*
Hellhound je offline   Reply With Quote