View Single Post
Staro 19.05.2012., 00:18   #619
[Psyho]Cox
Premium
Moj komp

[Psyho]Cox's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Hackerivs Pregled postova
ja sam je uzeo, iz razloga da imam čime punit tomato račun.
ograničenje leži na 5000 minuta (10% poziva ne smije biti dulje od 30 minuta) i 3000 SMS poruka. ostalih caka nema
Citiraj:
Autor Leo Messi Pregled postova
Jel to punjenje računa još radi...
Mene isto zanima jel to funkcionira. Procitao sam "Uvjete koristenja tarife Revolucija" i "Nacelo pravednosti koristenja usluga i proizvoda".

Obzirom da mislim koristit tarifu samo za zvanje zabrinjavajuce je jedino ovo:

(Iz uvjeta koristenja)

19. Radi zaštite Tele2 korisnika, trajanje svakog pojedinačnog poziva ograničeno je na 60 minuta nakon čega se isti automatski prekida.

20. Tele2 može ograničiti pružanje usluga ili raskinuti pretplatnički odnos s trenutnim učinkom i prestati s pružanjem usluga u slučaju korištenja usluga protivno Načelu pravednosti korištenja usluga i proizvoda koji dokument je objavljen na www.tele2.hr i čini sastavni dio ovih Uvjeta.

(Iz nacela...)

Granica korištenja usluge se redovno ažurira, a trenutno je postavljena na 5.000 odlaznih minuta i 3.000 odlaznih tekstualnih poruka u obračunskom razdoblju.

Moram priznati da nisam nassao tu informaciju o samo 10% poziva dulje od 30min (pogotovo ako mislim punit Tomato racun).

Sve si mislim uzet krajem mjeseca tarifu da vidim kako funkcionira pa onda otkazat ako ne bude zadovoljavajuce. Sigurno ima ljudi koji pune Tomato na tarifi Na tudji racun pa bi bilo super kad bi prokomentira netko na kakva je ogranicenja naisao.

Acer TimelineX 5830G
[Psyho]Cox je offline   Reply With Quote