Citiraj:
Autor Vuco
Odustajem od kupnje polovnih kočnica  . Sutra vraćam The One FR. Trebala je biti najbolja kočnica za tu neku lovu, snage za dva vozača i to. Na kraju, pušta na klipu na prednjoj kočnici još par stvari ne šljaka. Ali kočnica u all black varijanti izgleda brutalno...
Još ću na kraju završiti na M666, samo kaj mi se ne daje lova za nešto što će biti malo bolje od ovoga što trenutno imam. A realno, stepenica iznad M666 su DH kočnica.
|
Ja sam oduvijek skeptican za kupnju polovnih kocnica - samo ako imaju racun i garanciju i da su od poznatog prodavaca.
Probao je Daniel prosli tjedan moje M666 pa je konstatirao da ih malo jace stisnes i prebaci te preko volana, prejake su mu, meni su taman

Kocim s jednim prstom na 180mm rotoru (cca 120kg mase), posto ne vozim/o DH sto ce ikome jaca kocnica?
Jos par voznji i kocnice ce imati 1000km na mom bajku, a pakni jos ima, sto je odlican rezultat, takodjer nove origigi pakne (bez hladnjaka) su 9€...i da, nisam pipnuo kocnicu ni pakne od kad sam ih namontirao, samo sam malo poravnao prednji rotor

...kaj treba jos koja preporuka za kupnju?