View Single Post
Staro 20.04.2012., 12:23   #47
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
kad sam prebacivao broj sa simpe na tomato trazili su me OIB (toliko o tome da ga moze samo drzava traziti)
i nemos prijec na uslugu bez toga (zajedno sa preslikom osobne)

Citiraj:
Autor W.Digital Pregled postova
Dobro su te navukli, zenska zna svoj posao, nema sta
u svakom slucaju bih prebacio broj sa preskupog i glomaznog t-mobilea (kojima uopce nije stalo do zadrzavanja usera, pogotovo poslovnih) tako da nisam nista ispusio

ugl brutalna tarifa je i dalje najjeftinija opcija za nekog tko zeli imati sve u velikim kolicinama za samo 70kn mjesecno (kupim bon od 50kn i od 20kn pa da imam tih famoznih 55kn na racunu )
naknada za uspostavu poziva je samo 0.29kn tako da to nije problem (skoro 200 poziva bih mogao obaviti mjesecno unutar tih 55kn)

btw

Citiraj:
Nakon potrošnje svih minuta i/ili SMS poruka uključenih u tarifni model, cijena minute poziva prema svim mrežama unutar Hrvatske iznosi 0,46 kn, cijena poslane SMS poruke iznosi 0,29 kn a cijena podatkovnog prometa 0,51 kn/100kB
svidja mi se kako je i dalje u ovom dobu i vremenu dozvoljeno operatorima imati tolike marze na SMSove i podatkovni promet
0.51kn za 100kb prometa (realno ih izadje 0.01kn)

ajd da im je cijela infrastruktura 4G pa da moraju isplatiti troskove tolike investicije, ali ovako..
Ordem je offline   Reply With Quote