kad sam prebacivao broj sa simpe na tomato trazili su me OIB (toliko o tome da ga moze samo drzava traziti)
i nemos prijec na uslugu bez toga (zajedno sa preslikom osobne)
Citiraj:
Autor W.Digital
Dobro su te navukli, zenska zna svoj posao, nema sta 
|
u svakom slucaju bih prebacio broj sa preskupog i glomaznog t-mobilea (kojima uopce nije stalo do zadrzavanja usera, pogotovo poslovnih) tako da nisam nista ispusio
ugl brutalna tarifa je i dalje najjeftinija opcija za nekog tko zeli imati sve u velikim kolicinama za samo 70kn mjesecno (kupim bon od 50kn i od 20kn pa da imam tih famoznih 55kn na racunu

)
naknada za uspostavu poziva je samo 0.29kn tako da to nije problem (skoro 200 poziva bih mogao obaviti mjesecno unutar tih 55kn)
btw
Citiraj:
Nakon potrošnje svih minuta i/ili SMS poruka uključenih u tarifni model, cijena minute poziva prema svim mrežama unutar Hrvatske iznosi 0,46 kn, cijena poslane SMS poruke iznosi 0,29 kn a cijena podatkovnog prometa 0,51 kn/100kB
|
svidja mi se kako je i dalje u ovom dobu i vremenu dozvoljeno operatorima imati tolike marze na SMSove i podatkovni promet
0.51kn za 100kb prometa (realno ih izadje 0.01kn)
ajd da im je cijela infrastruktura 4G pa da moraju isplatiti troskove tolike investicije, ali ovako..