View Single Post
Staro 14.04.2012., 18:03   #635
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Prema toj analogiji onda se može reći da pol ljudi na ovom forumu su budale što su kupovali maltene iste intelove procesore nove generacije, u manjem proizvodnom procesu?
ne stoji usporedba.

Citiraj:
Sad si ga bubno...
Nemam flash instaliran ni na desktopu, ni na mobitelima.
Svaka stranica koja drži do sebe je odustala od tog govna.
ajde, bas me zanima kako gledas video na internetu
pogotovo youtube, vimeo, dailymotion i sve ostalo

ili kako pristupas flash only siteovima

ocito nisu svi sajtovi odustali od tog govna..

Citiraj:
Otvaranje stranica optimiziranih isključivo za desktop na mobitelu je glupost(danas su svi počeli koristiti responzivni dizajn stranica iliti, mobile sajt je tu s razlogom).
vecina mobile verzija sajtova je zesce govno s kojim se gubi na citkosti i lakoci pregledavanja sadrzaja

ja iskljucivo pregledam desktop varijante sajtova jer mi se tako puno lakse snalaziti

Citiraj:
I neće funkcionirati ni na single core snapdragonu ni na novom Exynosu
Kaj je najgore, to je isključivo problem android browsera koji se i dan danas pravi mutav kad dođe do JS-a i općenito novijih standarda.

Multitasking na mobitelu, to mi nikad nebu jasno
pa tebi ocito svasta toga nije jasno i nezahtjevan si korisnik mobitela

samo zato sto ti ne koristis vise od 2-3 funkcije smartphonea ne znaci da i drugi ne koriste

Citiraj:
Autor W.Digital Pregled postova
Ne bi dao više od 1200 za One V, a polovni Desire-ovi stari godinu dana se prodaju za 1300 kn po oglasima, čak i stare motorole defy idu preko 1000 kn.
Gdje je tu logika?
Desire je bio high end kad je izasao i kostao je dosta novaca pa vjerojatno odatle logika.

Citiraj:
Autor W.Digital Pregled postova
One V je novi model koji je optimiziran za ICS, ne vidim problem u cifri od 2000 kn.
BTW, taj galaxy plus je korišten, govorimo o novim telefonima, ali taman i da je novi i da košta isto kao i One V ja bi opet odabrao One V, jednostavno mi bolje izgleda i želim ICS, a to što galaxy ima malo bolji ekran... zanemarivo.
koji to vrag znaci da je One V optimiziran za ICS? ICS ide bez problema i na starom Desireu, valjd je onda i za njega optimiziran..

uff sto je koristen taj galaxy plus (btw ima vise interne memorije od One V).. no dobro, ako ti se toliko svidja izgled One V-a kupi si ga i uzivaj u mobitelu
meni treba neki mobitel koji nije u startu zastario, tj ako cu ga placati toliko novce da bar dodje sa komponentama koje se ne nalaze u 2g starom mobitelu.

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Hero i Magic su izašli prije Desirea.
Magic je drugi HTCov Android, a Hero treći (Dream je prvi).
da, zajebo sam se
Ordem je offline