Citiraj:
Autor tech
Prema toj analogiji onda se može reći da pol ljudi na ovom forumu su budale što su kupovali maltene iste intelove procesore nove generacije, u manjem proizvodnom procesu?
|
ne stoji usporedba.
Citiraj:
Autor tech
Sad si ga bubno...
Nemam flash instaliran ni na desktopu, ni na mobitelima.
Svaka stranica koja drži do sebe je odustala od tog govna.
|
ajde, bas me zanima kako gledas video na internetu
pogotovo youtube, vimeo, dailymotion i sve ostalo
ili kako pristupas flash only siteovima
ocito nisu svi sajtovi odustali od tog govna..
Citiraj:
Autor tech
Otvaranje stranica optimiziranih isključivo za desktop na mobitelu je glupost(danas su svi počeli koristiti responzivni dizajn stranica iliti, mobile sajt je tu s razlogom).
|
vecina mobile verzija sajtova je zesce govno s kojim se gubi na citkosti i lakoci pregledavanja sadrzaja
ja iskljucivo pregledam desktop varijante sajtova jer mi se tako puno lakse snalaziti
Citiraj:
Autor tech
I neće funkcionirati ni na single core snapdragonu ni na novom Exynosu 
Kaj je najgore, to je isključivo problem android browsera koji se i dan danas pravi mutav kad dođe do JS-a i općenito novijih standarda.
Multitasking na mobitelu, to mi nikad nebu jasno 
|
pa tebi ocito svasta toga nije jasno i nezahtjevan si korisnik mobitela
samo zato sto ti ne koristis vise od 2-3 funkcije smartphonea ne znaci da i drugi ne koriste
Citiraj:
Autor W.Digital
Ne bi dao više od 1200 za One V, a polovni Desire-ovi stari godinu dana se prodaju za 1300 kn po oglasima, čak i stare motorole defy idu preko 1000 kn.
Gdje je tu logika?
|
Desire je bio high end kad je izasao i kostao je dosta novaca pa vjerojatno odatle logika.
Citiraj:
Autor W.Digital
One V je novi model koji je optimiziran za ICS, ne vidim problem u cifri od 2000 kn.
BTW, taj galaxy plus je korišten, govorimo o novim telefonima, ali taman i da je novi i da košta isto kao i One V ja bi opet odabrao One V, jednostavno mi bolje izgleda i želim ICS, a to što galaxy ima malo bolji ekran... zanemarivo.
|
koji to vrag znaci da je One V optimiziran za ICS? ICS ide bez problema i na starom Desireu, valjd je onda i za njega optimiziran..
uff sto je koristen taj galaxy plus (btw ima vise interne memorije od One V).. no dobro, ako ti se toliko svidja izgled One V-a kupi si ga i uzivaj u mobitelu
meni treba neki mobitel koji nije u startu zastario, tj ako cu ga placati toliko novce da bar dodje sa komponentama koje se ne nalaze u 2g starom mobitelu.
Citiraj:
Autor Juice
Hero i Magic su izašli prije Desirea.
Magic je drugi HTCov Android, a Hero treći (Dream je prvi).
|
da, zajebo sam se