Citiraj:
Autor tutix
Ova Kang verzija je odlična. Jedino ima problema sa tim zvukom (tiši je bez patcha, sa patchom je čak i dosta glasniji od stocka, al ne radi speakerphone, FM radio se neda stišat  , ona AudioFilter datoteka je skroz zeznuta), onda kod zvanja ne upali mi ekran automatski, nego sam morao kliknut power tipku da vidim tko me zove. Dalvik cache je prebačen na cache particiju koja ima 60 i nešto MB, dalvik nabuja na 45 MB-a i onda ne možeš recimo uopće skinut neku veću igru ili aplikaciju sa Play Storea jer cache popunjen. Ali ove ostale CM modifikacije su izvrsne i sve rade. Talijan je na pravom putu...
|
Mislim da ti ovo sto ti se ekran ne upali automatski kada te netko zove nije do patcha za zvuk... nabavio sam jos jednog U8650 pa na njemu sad testiram cyanogen od tog talijana, a na svoj mob cu ga stavit kad na ovome sve usavrsim kako zelim i vidim da radi kako treba... uglv pokusao sam zvati sa svoga na taj na kojemu je sad cyan, i uredno se upalio ekran i pokazao moj broj, a jedino sto sam napravio sa romom je to sto sam otvorio zip sa winrarom i odmah ubacio te datoteke sto sredjuju zvuk u lib folder tako da je patch instaliran odmah sa romom da ga ne moram naknadno iz recovery-a dizat...
btw. ovaj fix je sredio i problem sa mikrofonom takodjer, cak mi se cini da je sada glasniji mikrofon na cyanu nego na stock romu, svaka cast liku koji je slozio taj fix
Sinoc sam na taj drugi mob stavio cyan i igram se sa njim od onda, i jednostavno se ne moze poreci da mobitel sa njim leti i radi daleko brze nego sa stock romovima, tako da definitivno i svoj mob prebacujem na cyan rom!