Citiraj:
Autor MAGARAC
Nije sica ali nije ni 6000.
Ja ne sjedim doma pred kompom i placem da je preskupo ili cekam godinama da kupim nesto novo. Uz malo truda se moze uvijek imat za nesto takvo uz minimalni pusing ali jbg lakse je sjedit pred kompom i plakat kak je sve preskupo..
|
Izvini, al meni tata nije Todorić, a boga mi nisam ni purger da me dobar posao čeka odmah iza ugla. Slažem se ja s tobom, ne plačem, već gledam stvari malo realnije. Ako jedna televizija vrhunskih dimenzija, dođe 2000 kn kako može pišljiva grafička koja ti stane u ruku doć 4-5000 gdje je tu logika? 20-30 posto bi cijene trebale bit niže, to bi bila neka realna cijena tih proizvoda, a zašto nije jebat ga, nije jer se kupuje i jer kao što reče profil iznad njima je 500 dolara, ko nama 50, pa im nije problem odvojit toliko para za jedan proizvod. A u našoj državi, gdje cijeli mjesec ljudi rade za 3-3,5 ili 4-4,5 tisuća kuna to je problem. Pogotovo kad uzmeš u obzir, koliko nas ne radi, pa treba starce pitat te pare, a starci kažu a čuj sine odi si pa ih zaradi.

Kažem, sve je to zakon tržišta, a činjenice vele da smo mi dosta nezaposleni i dosta siromašni, tako da nam je suđeno snizit si malo kriterije i kupit si jeftinije proizvode.