Citiraj:
Autor klem
Za što su bili beskorisni ? Uopće ih tako ne doživljavam. već ih doživljavam kao zabavu i probavanje svih mogućih kombinacija. Bit igre mi je da me zabavlja i da me drži što duže uz nju a baš zbog toga me diablo 2 držao, jer sam mogao probati sve što sam zamislio i bio mi je gušt. Nakon što sam vidio i našo sve šta se praktički dalo nać i napravit i nakon uber tristratama sa ovim " korisnim " buildovima, ništa me više nije zabavljalo kao probavanje različitih i svojih buildova koliko god se nekima činili beskorisnima. Nema beskorisnog builda! Postoji samo zabava!
|
MEh, oke, u pravu si donekle, samo ja to gledam malo vise na nacin da ako build nije barem toliko igriv da mozes prec igru s njim, onda je dzabe. Tj. negdje moram povuc granicu - kada sam mlatio zealadina/hammerdina, trebalo mi je malo da skuzim da vise od 5 pointsa u zeal nema smisla. I da su neki talenti pusiona. Itd. Ali bilo je dosta buildova koje je bilo i gust igrat i mijenjalo je klasu sa stila A na stil Z.
Citiraj:
Igrao sam Diablo 2 od dana kada je izašao do prije 2 godine i ne mogu ga više smislit .
|

Ja sam ipak odustao nakon nekih 4-5 godina, jos se mozda vratio na 2-3 tjedna kasnije... Uletio je Nox malo, pa Torchlight kasnije, ali nista ko Diablo. A prvi dio... 2x14.4 modemi, frend i ja, cim je tarifa otisla u jeftino, mlatili smo do 4 ujutro