Citiraj:
Autor Pupo
Baš to, lako je u teoriji pričat kako ti imaš pravo od murje tražit broj značke il pitat ga što je razlog da te legitimiraju. Međutim, u praksi bude većinom drugačije. Većinom se poklopiš ušima i radiš što ti kažu, jer što, ja dražim broj značke. oni misle da se ja odupirem. I šta onda, ja izvučem deblji kraj.... palice  Svaka čast, naravno da postoje iznimke i kod murajaka, koji će ti sigurno objasnit što i zašto, međutim stvar je većinom malo drugačija.
|
Nikad me nisu legitimirali bez da san ih upita isprave, i naravno nikad nije bilo problema kako u sjeernom dijelu RH tako i na jugu (civilni) tako da mislim da se isto malo preuvelicava. Prika mi je bio pa puta ispitivanju nema uopce naznaka brutlanosti, samo pilanje od pola dana.
Drugi prika je priveden kao pOd sumnjom da je instalira Windowse jednom kasnije uhvacenom pedofilu, isto nikakva brutlanost osim pilanja do sitnih detalja...
Mozda ipak ima drugih iskustava, ali opet nisan nista slicno dozivi. Nekako mi se cini da je UDBA i Yuga iza nas.....