View Single Post
Staro 10.04.2005., 22:46   #10
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Gle, kada kazes da nesto izaziva strahopostovanje u svijetu informatike, onda se to ne djeli na MENI ili TEBI ili MALOM PERI
Potpuno točno. Očigledno sam tvoj post shvatio potpuno krivo, kao podjebanciju i omalovažavanje, pa sam tako i regairao.
Citiraj:
Fulao si, ali si se osjetio ugrozen sto te netko imao drskosti upozoriti(?).
Hm, a kada ja to nisam priznao da sam pogriješio? Kad sam u krivu onda sam u krivu. Mislim da sam to i pokazao time što sam ispravio ono što sam napisao.
Citiraj:
Zaista nisam post pisao sa podsmjehom (bilo mi je odpocetka jasno da se provukla nenamjerna greska), nego sam se zaista fino nasmijao, isto kao i kada je Ozren pricao kako je vidio na sajmu reklamu "JNC, the best of the best". Podijelim svoj dozivljaj na forumu (sa svima koji ga prate i zele iz bilo kojeg perverznog razloga procitati moj post), a zavrsi s time da kao zivim u nekom svom svijetu.
Ako je to zaista bila tvoja namjera, onda moja duboka isprika. Očigledno ne doživljavamo isto stvari...
Kao što sam i prije naveo,
Citiraj:
"hej, to ime je jako u gamer svjetu, ali ne i u ostatku priče"
da si napisao nešto u tom stilu pokrio bih se ušima, ispravio to i još i zahvalio na dobronamjernoj kritici. Ovako, izgleda da ili ja doživljavam stvari preosobno (a mislim da nema razloga za to) ili ti nemaš takta, pa čak i onda kada želiš stvarno nešto dobronamjerno reći...
Uostalom, i mene je nasmijala tvoja rekacija, pa ako ništa drugo - svi se slatko nsmijaše...
tor je offline   Reply With Quote