Citiraj:
Autor dxdandy
Hvala Drug Brko na ovim rječima.
Kad sve posložim i koji dan odvrtim onda se javim sa utiscima i
naravno kojim komentarom dali sam se jako ili samo malo zezno.
Naravno možda budem i prezadovoljan.
pozzz!
|
Ne znam zbog cega bi bio nezadovoljan sa takvim napajanjem i konfom koja trosi ko upalajac. Sa trenutnim komponentama ga neces ni posvrbit i utisak ce sigurno bit vrhunski. Imam slicnu konfu za filmove i sl. na nekom napajanju kaj je doslo sa LC kucistem (neko iz office serije, nazivnih 400w) i za sad sam prezadovoljan..
Takvo napajanje bi bilo taman za moju konfu gdje bi vec posteno zaradivalo za zivot i mozda koji put upalilo ventilator.
Ja sam za vikend svojega otvorio i pocistio prvi put nakon 2 godine. Samo kaj nisam mrtve zivotinje nasao nutra. Nista cudno jer je proslo par silovanja na sesijama i bezbroj koje ga nisi ni posvrbile. Trenutna konfa ga ne dira previse i zasluzio je svaku pohvalu i preporuku za nabavku ali samo kao polovnog jer sad vec ima boljih napajanja sa slicnu cijenu (btw. sad je skuplji nego prije 2 god), novih. Najveca zamjerka su prekratki fiksni kablovi za veca kucista, tj. dovoljno su dugacki ali ne i za skrivanja iza ploce sl..Radi se o HX850 koji je jaca var. jako slicnog HX750, HX 650 je na nesto starijoj Sesonic platformi ali isto jako dobroj, izdrzljivoj i pouzdanoj.