View Single Post
Staro 27.12.2011., 01:33   #967
Kristijan1
Premium
Moj komp

Kristijan1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor lolofuxy Pregled postova
svaka ti čast dečec, znači po tvome bi svi trebali stat na tvoju stranu i s tobom zajedno popljuvat As Rock zbog jedne ploče za koju se nisi ni potrudio staviti bios ili barem dokučiti u ćemu je problem, @Wolverine ne potiče to da te boli pipi ak si dobio nešto što ne radi nego ti veli da nisi ni prvi ni zadnji, a ti stvaraš strku i žališ se tu ko dijete od 5 godina kao da će ti to nešto pomoći, kupio si ploču, i nisi se htio zajebavat s njom-ok, onda fino imaš garanciju vrati ploču i to je to, a ima ti se pravo odnositi s visoka jer su ti postovi krajnje tupavi. Pričaš tu da nisi ti osoba koja će na novoj matičnoj nešto prčkat, stavljat bios itd itd, a slijepac bi fleshao matičnu za 10 sekundi, kamoli normalan čovjek.
Razlog zašto nisam stavio drugi bios mogao si shvatiti da si pažljivije čitao što sam pisao .
Nisam htio jer je ploča poslana pogreškom i nije moje vlasništvo (nije ona koju sam ja naručio) i danas-sutra u slučaju kvara nevjerujem da bih dobio garanciju jer tko bi dokazao za npr. godinu da su mi poslali krivu matičnu , jer na računu je drugi model .
Ako je ploča ispravna tj. samo treba drugi bios onda će to napraviti njezin novi "pravi" vlasnik.
Želio sam ukazati da matična sa njezinim tvorničkim postavljenim biosom ne radi kako treba tj. da ima određenih problema sa kompatibilnošču .
O tome da se zna zalomiti neispravan komad hardvera nemorate mi vi pričati i prosvijetljavati me jer na to nisam niti želio skretati pažnju i to je svima razumljivo (moguće da ste me krivo shvatili ) ili namjerno niste željeli shvatiti bit mojih postova .
lolofuxy kažeš da pišem tupave postove a ti se stavljaš u ulogu odvjetnika punoljetnom članu "Wolverinu" i misliš da mu činiš uslugu ?!
Vjerujem da za to nema potrebe i da se on sam može izjasniti i ako je potrebno odbraniti iako ga ja osobno nisam i nemam namjeru napadati .
Samo ne želim onakvu vrstu konverzacije i postavljanja .
Što god nakon ovoga mog posta vi napisali ja vam više neću odgovarati bili postovi pozitivni ili negativni jer ovo prelazi u privatnu raspravu a to nije cilj ove teme .
Kristijan1 je offline