View Single Post
Staro 24.12.2011., 02:18   #636
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Probat ću ja to napraviti. Daj mi reci samo jel mogu nešto žešće zafrknut jer vidim da se recovery skroz briše? I ovo nije baš neko kompletno riješenje jer ostane ovaj custom recovery gore pa će svejedno u servisu skužit da je prčkano po softveru. Mislim, s kojim recoveryem napravim backup, s tim ga moram i vratit.
Drugačije se ne može. sam Recovery nema veze sa sistemskom particijom. Ako prođe erase naredba, proći će i flash naredba.

Original ROM nema nit Recovery (tek da stavlja onaj originalni Huaweiev kojeg moš rootat), niti ti mogu garantirati da ti novi recovery neće poništiti garanciju. No svaka čast onome tko u servisu gleda jel imaš recovery ili ne.

Na kraju, uvijek si moš staviti onaj originalni Huaweiev ROM (koji nema notificatione) ako išta pođe po zlu i onda sa VOL UP + VOL DOWN + POWER staviš originalni ROM koji ima onaj koma recovery tamno plavi u kojemu se ništa ne može napraviti osim instalirati ZIP fajl.

No veliš da ćeš ionako stavljati gore custom ROM-ove, tako da, možeš usput i ovo probati.