Citiraj:
Autor Lewis
Contacts/more/dispay options/ Sort By (first name, surname). Bar je tako na SGS I. St se tice ostlaih primjedbi mislim da se moras jos malo poigrati s opcijama i bolje poruciti (jedan dan je malo  ) te instalirati si programe koji ti pashu, recimo meni je GoSMS instaliran i ima hrpetine opcija pa ni ne korisitm native SMS i slicno.
|
Provjerit ću ovo za sortiranje kontakta, nisam se zadubio u to bio.
Što se tiče dodatnih programa, oni mogu mijenjati neke manje bitne stvari, ali ove osnovne ne. Znači dialer svaki drugi je sporiji od osnovnog, već isprobavao na prošlom mobitelu. A što se tiče primanja vCard preko sms-a, tu mi ne može pomoći novi program pošto oni to u kernelu moraju srediti, poruka UOPĆE NEDOĐE. Da dođe mogao bi je obraditi drugi program i prebaciti u kontakte, već postoje takvi programi u marketu, ali problem je što poruka uopće nedođe, on valjda vidi da je nepodržan format i ubije poruku prije nego dođe do message aplikacije.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
E da pitam onda. Pošto bum uskoro (nadam se) dobio mobač!
Da li ima neki software koji je dobra alternativa HTC-ovom dialeru? (MIUI ima isto dobar). To se slažem sa Mikeyy-em jer to je "osnovna" funkcionalnost koja mi je prijeko potrebna.
Za ostale widgete i glupost me zaboli jer za sve ima OK alternativa koja radi dobro!
@Mikeyy
Koliko si dugo čekao na mobač (ak si ga uzeo u t-mobileu) ?
Kaj se tiče video poziva. Imam prastaru N70 i znam da sam se prije valjda 4,5 godina sa tim igrao jedno popodne (i da me frend iz VIPa zvao kak je ima free pozive pa smo isprobavali). Mislio sam da su skroz odustali od toga  Izgleda da jesu :P
|
Dialer One je bio najbolji kada sam ja gledao prije cca 6 mjeseci.
Mobitel sam čekao 24 sata, ali to je preko firme, da ti nepričam, čekat ćeš duže.