View Single Post
Staro 21.12.2011., 00:17   #566
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Za sve koji zele stock Huawei rom, moja preporuka je kineski rom, 2.3.5 verzija gingerbreada, s tim romom nakon instalacije imate slobodno cca 100mb rama, i mobitel radi vrlo brzo, sa stabilnosti nisam imao nikakvih problema!

Taj kineski rom je custom samo utoliko sto dolazi rootan i sto je pociscen od svih nepotrebnih aplikacija.

Probao sam skoro sve romove za U8650, i to je definitivno najbolji rom za one koji se ne zele igrati sa OC-om proca a zele brz i stabilan rom, i mislim da daje najvise rezultate u benchmarku od svih romova zasnovanih na stock romu.

Cyanogen po rezultatima pere sve ostale romove, meni se osobno svidja sto kod njega naprimjer kada ides napravit reboot moba pita te da li zelis klasicni reboot, reboot u recovery ili reboot u bootloader, sto imas opciju za screenshot integriranu, vise opcija za podesavanje moba, ima integrirane kontrole nad wifi-jem, bt-om, data prometom itd u notificationima kao i stock tele2 rom... ako se ne pretjeruje sa clockom proca takdjer i radi stabilno i bez restartanja moba... meni osobno jedini problem sa tim romom ostaje tih zvuk sa moje strane kod sugovornika, i vec 2-3 dana kopam po netu pokusavajuci naci nacin da povecam gain mikrofona i tako "popravim" taj bug, no bez uspjeha, neke metode koje pale kod nekih drugih android mobova koji su imali isti problem ovdje ne rade nazalost, tako da ostaje jedino da se nadam da ce benru u iducoj verziji cyanogena popraviti taj nedostatak, jer to je ta "sitnica" koja dijeli taj rom od roma za igranje i roma koji se moze bez ikakvih problema i nedostataka koristiti i na mobitelu koji je namijenjen i za koji razgovor tu i tamo
KeiOffice je offline   Reply With Quote