View Single Post
Staro 14.12.2011., 11:23   #12
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Nemoj ti meni postovani...

Citiraj:
Autor mhadina Pregled postova
Da, ova kartica je u prodaji kod nas te smo Gt220 i ostale dobili na testiranje, ostale nisu bile dostupne za test.
Daj ne seri da kartica od 300kn nije bila dostupna za test?

U svim ducanima u Kroejšiji? Ne vjerujem da idu bas ko alva kada uzmes u obzir da prosjecan hrvatski korisnik zutog piceka misli da isti sluzi samo kao Plejstajšun.

Citiraj:
Mi smo htjeli uključiti u test što više dostupnih kartica kao npr. Asusovu 5450, Gainward GT520, Gainward GT430, XFX 6570, Asus 5570 ali radii smo kako smo mogli.
Sto se PC Ekspertu htilo, to se Bu*i snilo...

Citiraj:
Često novije generacije ne donose poboljšanja, tako da "nakrcane" nove
kartice ne znače nužno i boljitak.
Cesto, ali ne i u ovom slucaju, pogotovo kad pricamo o GT520 koja jedina iz serije ima PV5.

Citiraj:
O stilu pisanja odlučuje autor, odobrava vlasnik, a vi imate pravo na mišljenje. Umjerenost je vrlina.
Necu komentirati, jer znam vise nego sto mozes zamisliti, no ovo je bio dobronamjeran savjet tebi, pusti vlasnika, urednika i sve ostalo...

Citiraj:
Imate pravo na mišljenje no kao što znamo, tablice pružaju brži uvid u
usporedbu proizvoda.
Kada je napravljena koncizno i smisleno i u HTML-u.

Citiraj:
Osim toga, tablica je preuzeta sa stranica proizvođača tako da znači jednu svjetsku tvrtku koja proizvodi vrhunske proizvode vi zovete "niš-koristi"?
Daj link odakle si preuzeo ovakav format tablice, majke ti.

Da, tablica koju si ti napravio je apsolutno *nis koristi*. Amen.

...

Ah, mali moj nadri prevrtljivi PC ekspertu, kada si ponovno upalio svoj Excel 97 i sredio malo tu pricu, sad a izgleda koliko-toliko suvislo. Ono prije je bilo kilobajtima plakati...

Citiraj:
Pogledajte slike svake kartice te kutije...
Jos najbolje da odem na stranice proizvodjaca ili kontaktiram Visagea da mi da link s Gaynwardovim PR-om pa da mi ovaj rastrancira kutiju u fabrici poluvodica u Pancevu?

Ti *recenziras* proizvod, jer ako moram gledati slikopise, onda to mogu i sam na siteu proizvodjaca.

Citiraj:
Cijeli te(k)st je rađen pošteno, iz želje da čitateljima pružimo što više informacija što bolje umijemo.
Cijeli tekst je radjen posteno?

Sto je to, parola socijalisticke radnicke partije?

Ovo je radjeno na identican nacin na koji bi radio i test Quadra 6000 sa 6 i kusur GB RAM-a koji kosta $8k, jer ga tvoj ĐiFors od EI Nisa opere u Đuki 3D, a jeftiniji je 95%. Jasno, napomenuo bi mozda negdje na kraju zakljucka da profesionalci ne trebaju dvojiti, jer je ovo zaista vrhunski proizvod koji im treba, ali da je generalno za boraniju produkt bezvrijedan.

Mozemo li ocekivati s ovakvim grcevitim obrambenim stavom tvoj test IMT-a 533 protiv AMG SLS-a u novom broju autokluba, gdje cemo zakljuciti da je na autocesti IMT zapravo jako los i to mu je ogroman minus, no za njivu i oranje, cemu je namjenjen, boljeg nema?

Shvatjas poantu? Jesi li primjetio koji se chipovi/kartice trpaju kao standardna opcija nadoplate u brand masinama? Upravo kartice koje (ni)si testirao, dakle HD 6450 odnosno GT 520 ili eventualno neke akademski malo jace izvedenice.

Dakle, njihov segment je upravo taj, a tvoj test je, zelio *TI* to sebi priznati ili ne, promasen, jer si mogao napraviti pravu stvar s pravim testovima, a ovako si se djaba mucio, jer je jasno ko dan da se s ovime naces naigrati, a ionako si za "ostalo" rekao da je svejedno koju uzmes. Keč maj drift?

Citiraj:
Možda ste pogriješili - provjerite u gore spomenutoj tablici -
ULTIMATE kartice imaju isti broj tranzistora 720 milijuna i memorije 1
GB, ali je razlika u vrsti memorije i brzini GPU-a.
Imas pravo, mislio sam da si napisao da se radi o temperaturi, my bad.

Citiraj:
Poslovnim korisnicima smo dali do znanja da trebaju pripaziti prije ugradnje ovakvih kartica obzirom na kompatibilnost s ostatkom konfiguracije.
Ma bravo.

Zaboravio si ih podsjetiti da obavezno pripaze i na ESD i da redovito peru zube i sprijece nastanak karijesa.

Citiraj:
Nismo isprobali performanse u višemonitorskom okruženju jer nismo imali uvjeta za takav test
Da pogodim, kao i s GT 520, u cijeloj hrvatskoj nije bilo dva/tri monitora koja bi okacili i provrtili testove?
Citiraj:
no spominje se npr. već u uvodu da HD6670 ULTIMATE podržava AMD Eyefinity tehnologiju.
Hajdemo nazvati stvari pravim imenom - imao si na hrpi kamaru jeftinog non gaming hardvera i tvoj zakljucak je mogao izvesti bilo tko s malo mozga - lose za igre, dovoljne za Facebook.

Kao sto rekoh, poceo sam se vlaziti na naslov, sto je kopnilo u suhocu 5. stupnja prema kraju teksta.

Nije bad, bit ce bolje, ali svejedno, bilo je nemoguce ne komentirati.

Citiraj:
Hvala na komentarima, niste bili nimalo grubi, trudit ćemo se biti svaki put sve bolji i udovoljiti dodatnim testovima.
Naravno da sam grub, netolerantan, netaktican i nagao. Jos sam uz to i izuzetno ruzan. Ne izazivaj, ili cu nahuskati tora na tebe.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote