View Single Post
Staro 26.10.2011., 19:17   #2704
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor biljeg Pregled postova
glatko znaci 60.
a ovi koji pricaju bajke o fludnom igranju bez podataka o framerateu na kraju ispadne da gledaju slideshow.
a ionako grafika ne igra ulogu za MP.
Vozi se igra na 50-70 FPSa
Znam razliku između laga na serveru i eventualnih problem sa framerateom.
Nije nimalo glatko, bar ovih dana nije bilo, svaki server je laggao manje-više

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Zbog rijetko viđenog PR-a dok se još igra radila očekivalo bi se orgazmičko iskustvo i frcanje izlučevina na grafiku ali na kraju ništa od toga

Ok je grafika (igrano na high, 4/16 ništa isključeno 1680x), čist je ok ali ja nisam doživio onaj bog-te-je** efekt ko neki forumaši sa PCE koji su je na netu okitili epitetima poput ili

Citiraj:
Autor kyz0 Pregled postova
Upravo to S tim da ja to nisam htio komentirati na taj način budući da sam ipak dugogodišnji ljubitelj CoD-a.

Kupio sam BF3 samo i jedino na reakcije ljudi na netu, a i ovdje, posebice kada se CoD ponižavao do te mjere kao da je BF3 reinkarnacija Boga samoga.

Ne kažem da je loše, samo nije niti toliko daleko od CoD-a kao što se činilo po komentarima.

I dalje imam problem što ne stignem igrati previše tako da MP nisam probao, tu očekujem razliku naravno u samom gameplayu. No, ne očekujem ljude sa visokim IQ-em za razliku od "budala koje igraju CoD".

Yupp, upravo to.
Igra je grafička poslastica za nekoga sa GTX580, što čini valjda 10% (ako i toliko) igrača. A ako je igraču grafika na prvom mjestu, onda žali Bože njega.

Ostalima sa mid range strojevima je igra vrlo prosječne grafike čak i ispodprosječne.
Bez AA na barem 4x ne vrijedi tražiti ikakve detalje u finoći rubova, a AA x4 ubije performanse za 30%

Druge igre nabacaju blooma i u kombinaciji sa 2-4x AA to na svim konfama izgleda tri puta bolje od ovoga na medium.